Еееее, така вече се живее, така вече се спи. А колко псувни отнесе горкичкия, всеки път когато вечер ме будеше. Чак сега вече започвам да оценявам достойнствата на машинката.
Преглед за печат
Еееее, така вече се живее, така вече се спи. А колко псувни отнесе горкичкия, всеки път когато вечер ме будеше. Чак сега вече започвам да оценявам достойнствата на машинката.
IVO-1977
Виждам, че си доволен от фирмата. Във форума имаме раздел Бял списък
Няма да е лошо да напишеш отзив за нея, както и да споменеш името и града в който се намира. Може да е полезно и за други :)
Виждам, че си доволен от фирмата. Във форума имаме раздел Бял списък
Бял има, но не видях Черен. Ако има дайте линк.
Не гледаш добре :)Цитат:
Първоначално публикувано от miro30
https://forum.setcombg.com/index.php/board,63.0.html
Ами аз съм доволен от услугите на Сплит сервиз-Варна. Съжалявам само, че и двата климатика не са закупени от тях, защото след това ги открих.Цитат:
Първоначално публикувано от Jackas
Здравейте имам въпрос? имам този климатик Mitsubishi MSZ-GE25VA, чета инструкциите за употреба на български и съответно сравнявам тези от кашона на климатика на руски и др. езици... , интересувам се къде е този Анти-алергичен ензим където пише почистване на всеки 3 месеца, и замяна на 1 годината с нов "част номер MAC-480FT-E" МОЛЯ НЯКОЙ ДА ПОКАЖИ СЪС СНИМКИ ВАЖНО МИ Е
КЛИМАТИКА Е МОНТИРАН МНОГО СКОРО НА НЯКОЛКО ДЕНА Е, НО УСТАНОВЯВАМ ЧЕ ГИ НЯМА ФИЛТРИТЕ ПРОСТО ЛИПСВАТ
Ензима едва ли някой да ти го покаже-по скоро филтъра третиран с него да ти снима. :)Цитат:
Първоначално публикувано от vasko_123
тука ли се трябва да се намира снимка 1 и снимка 2
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1324319886[/time]_________________________________________________
Не са те обрали, просто ги няма в кашоните тези "опции".
Да, и аз не съм виждал да има от тези "филтри".Цитат:
Първоначално публикувано от geozap
Пък и голям ефект от тях май няма :).
Спокойно, така идва от завода.
интересен фанкт за такава водеща марка климатици ......." така идват от забода" пише че ги има филтрите от всички сайтове, в който се предлагат тези климатици и още функциии и какво излиза накрая че климатика само топли през зимата и охлажда през лятото а филтри за въздуха..... ?
Филтрите за въздуха си ги има. Това дето го няма е малко майтап работа. А ако искаш истински филтри за въдуха, цената е доста различна.
Радвай се на машинката, онези "филтри" и без това са с малък срок на годност - спират да действат (не, че изобщо се усеща действие) и ги изхвърляш.
Истинските филтри не са някакво парче, заемащо 1/10 от праховия филтър.
А малко ли е това?Че някои само ги охлажда лятото,но пък ако не те устройва,може да смениш режимите... :Drinks:Цитат:
Първоначално публикувано от vasko_123
За филтрите,само плазмените може да ги усетиш(помиришеш),а другите може би само лабораторно да ти докажат,че имат голям ефект.