То която и марка да е като се спира и пуска в големите студове ще се тресе. Защо насила си съсипвате климатиците?
То която и марка да е като се спира и пуска в големите студове ще се тресе. Защо насила си съсипвате климатиците?
Наистина по-добре е да е включен нон-стоп и само да си регулираш градусите. Целта е да се нагреят стените, за да се получи акумулиращ ефект и те също да топлят после. Иначе климатикът много си дава зор, чупи се и тн. А разликата в сметките няма да е голяма.
... Не знам ME GE серията каква стока е зимата. Но висок клас 12-ка ще се справи с тези 25 квадрата. При мен са 28 квадрата и дори в момента MHI-то от подписа ми е с вдигнати клапи, а е настроен на 24 градуса.
25 да, но той топли 35. Както и да е, да взима най-мощното от 3-те в случая.
... Ако са 35 чисти изобщо да не гледа 12-ка. Или да мисли да помага с нещо в якия студ.Първоначално публикувано от deian
От трите които си изброил аз съм за Fuji 12LD.Като в големите студове ще трябва да му ограничиш площта до 25м2 или както е казал колегата Мega да му помагаш с друг отоплителен уред.
Щом спецовете казват, зимай LD-тоПо-мощно е по номинал. Обаче за това как пада мощността инфо не можах да намеря... Някой има ли такава табличка да пост-нe?
Mega, твойто MHI тия 0 градуса дето са в момента могат само да го погъделичкатСамо с около 200W би трябвало да му е паднала мощността в момента
Лош пример:P
В раздела за ФУДЖИЦУ има сервизни и там ги има таблиците за мощността.А тук има да 9 ЛД - http://www.scanoffice.fi/fi/tietoa-l...testiraportit/ .
edi, не можах да ги разчетапише някви' неща Power Input 2.нещо си... което няма как да е вярно
Някакви средни годишни данни ли са не разбрах
![]()
Чета поредната тема "Как да си изтормозим машините?". Не мога да разбера, защо dwd не си сложи една хубава клима в детската, вместо всички тези гимнастики...![]()
http://www.fgeurofred.co.uk/content/...0Technical.pdf тука на 10-а страница са дадени по максимална мощност.
Мдааа LD-тоПри -10 на 9LD му остава горе-долу колкото 12 LKE-3 Панасоника?!? Или аз грешно виждам?
AFR: Air Flow Rate (m3/min)
TC : Total Capacity (kW)
PI : Power Input (kW)
Towa ne go razbrah Искаш да кажеш, че фуджито е по-добро от Панасоника ли?Първоначално публикувано от babati