Отговор: MUZ-FD25VABH или MUZ-FD35VA? Кое да избера?
Значи,както си разбрал няма модел с авторестарт-досега не съм го усетил като проблем.
По т.2.,да само новите PDR, и моделите след тях имат инфо дисплей на вътрешното тяло,като на 285NDR има само Еко индикатор,който светва при консумация под 300w.,ако не се лъжа.
За цената-много разтегливо понятие,като зависи от къде ще я вземеш-дали от директен вносител,или прекупвачи.
Но май не е удачно, в тази тема да бистрим _DRите.
Здравейте съфорумци,
Искам да изкажа благодарността си на всички които писаха в тази тема и да заявя, че съм горд собственик на 2бр. ME FD35VA.
Машинките работят перфектно и мед ми капе от сърцето като чуя жената да казва " Не съм предполагала, може да работят толкова добре. Мммммм че ми е топличко.!! :yahoo:
Старите климатици ги държах само на 32С и не можеха да направят такава топла струя като тези на 25С. Като включа плазмените филтри и въздуха става един свеж и готин все едно си в планината. Външните тела не можеш да ги разбереш дали работят ако не видиш перката де си върти, не се чуват. Дистанционните са много готини, с добър дизайн, добре четящ се екран и разбираеми иконки. Идват и с поставки за стена. Чакам с нетърпение да дойде зимата :ole.
Ако някой се е спрял на такъв климатик и иска инфо, да пита. На драго сърце ще споделя опита си.
Поздрави и успех на всички!
Честито! Поолял си се с презапасяването, ама...FD35 в 15м2:rolleyes:
Дълго и безаварийно ползване.Колко вата ти харчат на минимум?
Честито.
Наистина си се презапасил, но за теб.За съпругата са точно по размер :Drinks:
Цитат:
Първоначално публикувано от
Svetlin
Дълго и безаварийно ползване.Колко вата ти харчат на минимум?
...туй чудо има ли минимум?...
Може би е "велика тайна". За MEGE35VA минимума е около 340-360вата. На FD35 сигурно е повече от 400 :029:
И на FD35VA е толкова, обикновено работи на около 300 вата.
Благодаря за бързите отговори. КОП над 5 на минимум + 900вт компресор и безшумна работа е чудесен избор.
biro и zhelko от къде ги взехте тези 260 и 300 вата.Питам,защото от един месец ровя и никъде в гугъла няма данни за минимума на FD 25 VABH
От собствено измерване с електромерче, като тези 300-320 вата си ги постига всеки път, т.е. понякога сваля и надолу. Още миналата зима съм писал във форума за консумацията.
И аз от там ги взех, имам уредче и на него съм виждал да пада до 250-260 вата.
Zhelko, твоя какъв модел е?
Казваш да пада или да си работи за дълго(15-20 мин. примерно) на тази консумация.
Цитат:
Първоначално публикувано от
teon
...туй чудо има ли минимум?...
...имах предвид отдадената мощност...