Здравей те искам да ми препоръчате климатиче за 30м² с 2 външни стени (изток – юг). В къща с 4м² прозорец ПВЦ (изток) но без изолация. Стените са тухла четворка 1ви етаж. Ще го взимам на изплащане така, че някъде до 2500лв.
Здравей те искам да ми препоръчате климатиче за 30м² с 2 външни стени (изток – юг). В къща с 4м² прозорец ПВЦ (изток) но без изолация. Стените са тухла четворка 1ви етаж. Ще го взимам на изплащане така, че някъде до 2500лв.
Нокрия 14, но след оглед на фирмата, която ще доставя и монтира!
Скоро ще и честват юбилей, ти щяла да се "бъгне":rolleyes:
+1 за Nocria-та.Ето ти да я видиш и как стои монтирана:
Има няколко добри машини за това помещение , но Нокрията цена качество за нов климатик няма равна.
И от мен един глас за Нокрията.
Събрах кешовицата и скоро ще се радвам на Нокриика. Много благодаря на всички за съдействието . При 6 единодушни мнения няма как да е друг.
Щом си събрал кешовицата, виж в една тема колега разказваше за СиБанк и програма ЕЕ. Вкарваш парите на депозит , вземаш машината, връщаш заема след 1 седмица и ти възстановяват около 14-15%. За тия пари си заслужава. Успех!
Да ти кажа честно това го мислех и без да чета темата, но няма да ме одобрят. Кредитното ми досие е безупречно, но има редица други фактори. Благодаря все пак.
В две специялни касети в които седят филтрите