Вместо да дадеш 300лв. за жично дистанционно, дай още 300 и си вземи японско Саньо с сензор на дистанционното. Това ще ти реши проблема.![]()
Вместо да дадеш 300лв. за жично дистанционно, дай още 300 и си вземи японско Саньо с сензор на дистанционното. Това ще ти реши проблема.![]()
Milanov, трябваше да сложиш два еднакви, като марка, климатици, за да не изпадаш във въображаеми проблеми. Нормално е на тавана да е топло , а на пода студено. Истинската настройка на градусите е тази, при която имаш най- високо ниво на комфорт, при незабележима работа на климатизатора. За съжаление това се постига с двойно по-скъпи, от твоя , модели!
Sent from my MI 4LTE using Tapatalk
Е кюмбето няма режим охлаждане, цяло лято какво ще пиша?![]()
Темата се е запътила към приключване и заключване....
Така бях намислил. Като имаше успиване на Дайсейкай 8 , нали форума го четат и монтажни фирми що не каза някой "...няма такова нещо който ми покаже успалия климатик си го взимам обратно..." Питаш нещо никой нищо не ти казва. Кой климатик визираш , където е трябвало да го купя и съм се стиснал и съм минал тънко и сега ....температурата единият не държал ...., а другият му пукал. Кажи ми кой е този климатик.
- - - - - - - - - -
НоЗаключвай. Само изчакай да разбера какъв климатик е трябвало да си купя.![]()
Rumb@ta по-горе ти е написал. Естествено, за нов цената е друга.
Sent from my MI 4LTE using Tapatalk
Саньо нов няма. Извъртял съм целият интернет за нова тошиба , но на сайта едно като се обадиш нямат. Явно по-малките машини се изчерпват доста бързо.
Що не пита тук - веднага щях да ти кажа къде има нова Тошиба ДР 40-ка. И цената беше сгодна-3450 лв. Не всички фирми качват в Интернет машините си. Ти разпитваше след като ти "запяха" пластмасите на 8-цата.
5kW на номинал, развърта се до 9,5. Никой не слага такова нещо в 17кв.м.
Развърта до 7.7 и тъкмо няма да се форсира много и ще работи през повечето време на минимум 45W електрически.При мен 36-ца работи в 21 кв.м. и пее.
Пее, защото е в 21 квадрата. Ако беше в 42, щеше да си върши работата тихо, кротко и комфортно.
Не си разбрал-пее тихо приспивни песни.
Настроил съм го на охлаждане-тих режим-50% натоварване. Върши си работата както трябва, а външното тяло не се разбира дали работи, въпреки, че е на 2 м. от главата ми.