Здравейте!
Дано някой може да помогне, че се видях в чудо.
Не съм хванал кога точно се е появил проблемът, но подозирам, че е след използване на бутона "ACL" на дистанционното - правеше малко каквито си иска градуси и реших да пробвам дали с ресет няма да се нормализира.
Фабрично в режим "охлаждане" е 18-32, а при отопление - 16-30.
Сега обаче и в 2-та режима е 18-30, което ще е проблем зимата, особено ако си подминава с някой и друг градус зададените (А в икономичния режим пък духа силничко и не може да се регулират оборотите на вентилатора - не става за нощно време, например).
Звънях във фирмата и там казват, че единственото, което може да се направи, е смяна на дистанционното. То хубаво да поръчам друго, но ме съмнява да не би да си е от настройките на климатика и смяната на дистанционното да не свърши работа. Рових се из сервизните упътвания и там пише, че диапазонът на зададените градуси може да се променя чрез жично дистанционно, та съмненията ми са дали не трябва това да се направи (И ако да, дали ще има фирма, разполагаща с такова дистанционно и знаеща за какво иде реч?)?
Някой сблъсквал ли се е с такъв проблем и има ли идея как може да се реши? Вадене на батериите за половин час+изключване от тока на климатика не даде резултат.