Отговор: mitsubishi heavy industries srk / src 35 zs-s
  Нещо не разбрах кои производители подслъгват? И при кои модели конкретно?

Sent from my iPhone using Tapatalk
  Още чакаме фактите от Миланов, как точно Тошиба послъгват :)
  Това не го ли видяхте: ЦЪК#4548 За минимумите от инженерното на дайсейкай-5 и дайсейкай-6( ако се загледате в инженерните на 6,5/8/ шорай са с минимуми 120W примерно при отрицателни температури, което едва ли се получава) 
Гледайте и осмисляйте. За трети път май го поствам.:)

- - - - - - - - - -

Дайсейкай-6 при -15градуса външна и 20градуса зададена и толкова в помещението работи on-off като не слиза под 400W и изключва. Според таблицата  "Load(%)= 100%"  т.е. работи на номинал. На практика. Ако грешно разчитам може някой да ме поправи.
   Цитат:

Първоначално публикувано от 
milanov  
 Това не го ли видяхте: 
ЦЪК#4548 За минимумите от инженерното на дайсейкай-5 и дайсейкай-6( ако се загледате в инженерните на 6,5/8/ шорай са с минимуми 120W примерно при отрицателни температури, което едва ли се получава) 
Гледайте и осмисляйте. За трети път май го поствам.:)  
- - - - - - - - - - 
Дайсейкай-6 при -15градуса външна и 20градуса зададена и толкова в помещението работи on-off като не слиза под 400W и изключва. Според таблицата  "Load(%)= 100%"  т.е. работи на номинал. На практика. Ако грешно разчитам може някой да ме поправи.
    Този пост го видях, неправилно съм разбрал, че в сервизните лъжат относно моделите на компресорите, тъй като ставаше въпрос за тях.

В сервизните лъжат с моделите на компресорите. За другите неща не е ясно или е следствие от първото. Пак не разбрах, какъв е компресора на милановото съкровище?
  Пишете с недомлъвки. Кажете/докажете производители и модели, чийто компресори се разминават с тези, написани в сервизните.

В някои сервизни от последните години си е написано с букви, че спецификациите може да се променят без известие.....

- - - - - - - - - -

Цитат:

dodo_pv  
 В сервизните лъжат с моделите на компресорите. За другите неща не е ясно или е следствие от първото. Пак не разбрах, какъв е компресора на милановото съкровище?

Ще се разбере dodo. Някой ден.:)
  Миланов, искрено завиждам за железните ти нерви и самоотрицанието. Аз не бих издържал и един сезон с твоите съкровища. Учудва ме начина, по който трансформираш събираната отрицателна енергия от дискомфорта в хейтърство по форумите, насочено в грешната посока :Drinks: Велик си! ;)
   Цитат:

dodo_pv  
 Миланов, искрено завиждам за железните ти нерви и самоотрицанието. Аз не бих издържал и един сезон с твоите съкровища. Учудва ме начина, по който трансформираш събираната отрицателна енергия от дискомфорта в хейтърство по форумите, насочено в грешната посока :Drinks: Велик си! ;)

Нищо не се разбира. Давай с по-прости думи.:) Ватметъра е толкова, минимума.....on....off.....пука/не пука, трака/не трака. Енергии, трансформации.....навлизаш в сложна материя и не ти се разбира.:)
Поздрави и не тебе.:Drinks:

П.П.
Ех, може пък границата на търпимост да ми е доста висока. Знам ли.:)
  Ако кача моя клип от 1мин. на вътрешното тяло как дрънчи, сигурно никой повече няма да си купи MHI ZS, а външното е като някой комбайн.
   Цитат:

tuparlak  
 Ако кача моя клип от 1мин. на вътрешното тяло как дрънчи, сигурно никой повече няма да си купи MHI ZS, а външното е като някой комбайн.

А защо не го качваш?
   Цитат:

tuparlak  

Това предния или новият климатик дрънчи.
  werti55, той ми е на компютъра, как мога да го кача понеже на вмъкване на видео може само линк?

Май ще е по-добре да го рипна, че е 132mb.
  milanov 

Тук е на вътрешното тяло, на външното е на другия телефон в нас, но в момента съм на работа, така че мога само да кача на вътрешното.

Наслаждавайте се това е вечерта като ставах до тоалетна за това е тъмно.

https://youtu.be/wJQyrcb9CY0