Страница 25 от 26 ПърваПърва ... 1523242526 ПоследноПоследно
Резултати от 361 до 375 от общо 380
Like Tree239Одобрявам

MSZ-AP

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member
    Тук е от
    Apr 2017

Отговор: MSZ-AP

Машината най-вероятно не хлади. Просто при изключване си вдига клапите като на охлаждане и върти въздуха в стаята (не духа топло). Опитайте на по-висока степен на вентилатора, например 2-3 чертички. Аутото на МЕ е мързеливо и често изпуска зададените градуси (не ги достига).

2.  

3. Junior Member
    Тук е от
    Aug 2017
    Живее в
    Казанлък

До rosswen
    Благодаря Колега! Жив и здрав и Всички около Теб!!! Настина си вдига хоризонтално клапите след известно време. Мое си внушение че духа като не разбирам! А вентилатора го пусках на макс за 20мин. Стопли и го върнах, според инструкциите че не е хубаво да работи след като стопли! Аз на този шум ще спя! Но аз съм аз, а Вие сте си Вие! Нещо за снимките ми? Дали поставените неща отдолу под климатика му пречат, затрудняват?

4. Senior Member
    Тук е от
    Apr 2017

Цитат Първоначално публикувано от skaiuokar Виж публикацията
    До rosswen
    Благодаря Колега! Жив и здрав и Всички около Теб!!! Настина си вдига хоризонтално клапите след известно време. Мое си внушение че духа като не разбирам! А вентилатора го пусках на макс за 20мин. Стопли и го върнах, според инструкциите че не е хубаво да работи след като стопли! Аз на този шум ще спя! Но аз съм аз, а Вие сте си Вие! Нещо за снимките ми? Дали поставените неща отдолу под климатика му пречат, затрудняват?
    Може да пробвате на по-ниска степен, но трябва да е фиксирана. Намерете такава, на която хем да е топло, хем да не шуми много.

5. Junior Member
    Тук е от
    Aug 2017
    Живее в
    Казанлък
    Цитат Първоначално публикувано от rosswen Виж публикацията
    Може да пробвате на по-ниска степен, но трябва да е фиксирана. Намерете такава, на която хем да е топло, хем да не шуми много.
    Явно и не обяснявам добре. И аз не си разбрах като си прочетох сега написването за съня! Имах в предвид, че не ме бърка да заспя и да спя и на макс да
    работи вентилатора на климатика! За мен е добре като шум. Ами и как да не е? Първият климатик ми е. Нямам за сравнение. Обадих се на Виваком за интернет модула. Казаха че съм бил с две мрежи. Сега ги направили една и ще се свърже! Ще видим довечера!
    Снимките не се ли отварят?

6. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2001

Здравей колега, ето ти клипче как да свържеш wifi модула. По спомен навремето аз натиснах бутона WPS на моя рутер (той трябва да поддържа и да е активна 2.4 GHz мрежа) и от интерфейса на wifi модула задържах с кламер. Поздрави.

ЕДИТ: също така в рутера на 2.4 GHz мрежата се увери, че полето "Сигурност" е от типа WPA2-PSK(AES)
    Този пост е редактиран от svetliof; 18-11-23 в 23:32.

7. Senior Member Аватара на mimojef
    Тук е от
    Jul 2007

Ето как изглежда размразяването и на АП-то
    Точно на два часа. отрязъка с дефростите е при температури от 1 до -4
    Няма ОФФ щото работи винаги на отворена врата към коридор.
    Не знам дали ако му затворя вратата няма да ги разреди още малко, но не мисля да пробвам понеже е в стая в която не се спи пък и са много кратки и много тихи. По са тихи от на Дайкина.
    Прикачени изображения Прикачени изображения
    Alexi и rosswen харесват това.

8.  

9. Senior Member Аватара на Alexi
    Тук е от
    Jul 2002
    Живее в
    Шумен

МЕ са си така открай време .. ще ги разреди ако влезе в он-офф защото тия 2 часа са на работа на компресора а не астрономически
    rosswen одобрява това.

10. Novice
    Тук е от
    Sep 2012

Здравейте , от около година ми е монтиран MITSUBISHI ELECTRIC MSZ AP25/MUZ AP25 наскоро забелязъх ,че се чува странен звук наподобяващ на превключване контакти на реле. Този шум се издава почти всеки път от дясната част на вътрешното тяло след като достигне зададената темп. и прибере клапата.

11. rym
    rym е офлайн
    Junior Member
    Тук е от
    Jun 2021

Здравейте собсвеници на МЕ. Засилил съм се към една 14-ка от серията АР.
    Ако някой има точно този модел - Mitsubishi Electric MSZ-AP42VGK, да каже какви са нивата на шум на вътрешното тяло?
    В различни сайтове намирам различни данни:
    21 – 29 – 34 – 38 – 42
    37 / 29 / 24 / 19
    40 / 35 / 29 / 21
    Благодаря!

12. Member Аватара на frick
    Тук е от
    Apr 2011

Screenshot_20240215_232156.jpgScreenshot_20240215_232156.jpg
    От каталога на вноситела.

13. rym
    rym е офлайн
    Junior Member
    Тук е от
    Jun 2021

Благодаря! В мануала намерих това:

Надявам, се, че може да му се вярва.
    Прикачени изображения Прикачени изображения

14.  

15. Member Аватара на frick
    Тук е от
    Apr 2011

Screenshot_20240216_024625.jpg
    Отбелязаните са общи за трите модела.

16. Junior Member
    Тук е от
    Aug 2024

Цитат Първоначално публикувано от ccankov73 Виж публикацията
    Еми супер - топла струя зимата и хладка,не ледена лятото.По-малка склонност към “вмирисване” на охлаждане.
    Здравейте,
    Има ли функция, която след работа на машината при охлаждане да обдухва системата, предотвратявайки неприятната миризма? Не успях да открия нищо в упътването за пускане през ДУ или може би се пуска автоматично при изключване?
    Благодаря!

17. Member
    Тук е от
    Jan 2017

Тази екстра при Electric я няма Пускайте на вентилатор за половин час.
    ccankov73 одобрява това.

18. Junior Member
    Тук е от
    Aug 2024

Цитат Първоначално публикувано от CubanLinx Виж публикацията
    Тази екстра при Electric я няма Пускайте на вентилатор за половин час.
    Благодаря!!

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 25 от 26 ПърваПърва ... 1523242526 ПоследноПоследно

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе