Отговор: Mitsubishi Heavy SRK35ZS-W/SRC35ZS-W PREMIUM мнение
тая нощ удари -13 при нас , хевито вътре удари 23.9 като станах в 7 за работа , странно ама разхода беше една идея под 500в средно за нощта - от 0-9ч - 4.2кв
другото странно,че и дефростите изчезнаха( до -5 си ги лепи по часовник) , за сметка на това гледам ,че е работил он/оф 20 на 5 и вече логиката ми избяга :lol:
Моята 50-ка сутринта на -10 варираше от 350 до 550 без оф. Дефрости 0 броя.
сега погледнах 50ката си вдига последния минимум на -8 ( 35цата е на -10 ) , та малко странно да работи под 600в , освен ако тия -10 не са били за кратко
при мен явно цяла нощ си било под -10 , че да почне да офи
Наблюдавах го около час сутринта, защото ми стана интересно как работи на тази ниска консумация при такава външна температура. Утре сутрин ако се сетя пак ще погледна.
Пс тези ватове ги държеше няколко минути, после покачваше до 550, после пак сваляше за няколко минути на 350.
Задание 24 градуса, на термометър точно 24.
Поредните доказателства, че това си е машина за истинска зима.
Определено. Нека им е висок минимума. Тази приятно топла струя е незаменима, особено рано сутрин.
Напълно съм съгласен и на мен много ми харесва точно това, заради тази топла струя жената не дава и дума да се каже за пускане на парното :lol:
На моя пък все му замръзва централния отвор отдолу и трябва да го поливам с топла вода. При вас така ли е също?
До сега не се е налагало, но в пловдисвско зимите последните години са много хлабави.
При мен в Кюстендил също никога не се е налагало, а не е като да не сме имали тежки условия.
Цитат:
Първоначално публикувано от
HRS9
При мен в Кюстендил също никога не се е налагало, а не е като да не сме имали тежки условия.
Тези дни ще е тежко за всички машини навсякъде.И при мен в Пазарджик по принцип зима няма,но тази година си е доста студено.Ще ми е интересно как се дъжи MHI-то при минус 10 градуса.
Имах впредвид, че не ми се е налагало да сипвам топла вода на външното тяло. Тези дни съм убеден, че пак няма да ми се наложи, тъй като през Ноември 2023 имаше зверски мъгли в комбинация с температури под и около - 10 и не е имало нужда, та сега ли? При колегата явно или са по-тежки условията или има друга причина.
1 Прикачен файл(ове)
Добър вечер на всички.Миналата нощ при нас температурата падна до около минус 8 градуса и влажност на въздуха около 50 процента.Пуснах машината към 18:30 през wi-fi,(заедно с едното 35RPC,също през wi-fi адаптора)понеже всички сме на работа до късно,при задание 24 градуса и 4-та степен на вентилатор.През ноща засякох един много бърз дефрост,както и един сутринта преди да спра машината за да се проветри помещението.На моя явно му е малка стаята в която бачка,цяла нощ он/офф при минусови температури.Преди около час пак му пуснах сопола че малко да се осъзнае.Ето графика от последната нощ.
https://forum.setcombg.com/attachmen...id=42631&stc=1
не му е малка стаята ,висок му е минимума .. той не пада под 450 вата баси
Е то премиума си е така, под -2 вдига много минимума. От 20rps скача на 40rps компресора