Отговор: Mitsubishi Heavy SRK35ZS-W/SRC35ZS-W PREMIUM мнение
като направите сопол мод и хевито се държи прилично
при зададени 23 на дистанционното хевито държи около 24 , като реално изключва някъде между 24.6 и 24.9 (според външната температура) , но реално като гледам записите се движи от 23.9 до 24.2 .Почне ли он/оф гони 25
400 вата ,то това е номинала на доста климатици на 100 волта бре .. китайската пръчка мидея бачка на 200 вата при -5 и при зададени 22 градуса прави 23 ( а не като МХИ да му зададеш 25 а той едва да вдигне 22 ) но няма смисъл да се самоубеждавам че е ок :))
Чета темата за Мидея,май само твоя бачка на 200 вата при -5гр :bravo
Знаех си, че ще се изкаже някой горд притежател на магически китаец, който да обясни как се преебаваме с тези MHI-та понеже при настроени 25 едва правят 22, че и ток харчат повече от пръчките, понеже те повече от 200 вата не вдигат и собствениците им отварят прозорците, че не се диша от жега :BigGrin
От почти 8 години съм във този форум и още не мога да проумея как така Ви е топло при задание 22 градуса в режим отопление.Явно се стой в помещението със елеци.шушуни и т.н.
Има и по-тежки случаи - такива дето държат климите на 19 и казват ,че им е ок .
На мен ми е ок на 24 плюс 1градус макс , надолу не :lol: , ама тва реалната , не дистанционното
Цитат:
Първоначално публикувано от
Genadi80
От почти 8 години съм във този форум и още не мога да проумея как така Ви е топло при задание 22 градуса в режим отопление.Явно се стой в помещението със елеци.шушуни и т.н.
В момента при 21 градуса в хола съм по къс ръкав, бай Генади ти май си се поизнежнил(забравил си условията в родната казарма) покрай суджуците и цРъвеното винце. :lol:
На 21гр да си по къс ръкав определено ще ти е нужен концентрат :lol:
Цитат:
stivi
Знаех си, че ще се изкаже някой горд притежател на магически китаец, който да обясни как се преебаваме с тези MHI-та
Особено тези клети притежатели на ZSX, как страдат милите направо да ги ожали човек, как са се минали в покупката. Като гледам "флагманите" на Мидеа и Грии и ги сравня с тези на Дайкин,МХИ,Тошиба и други се успокоявам, че моя Опел Вектра от далечната 2002 година ще ме закара от точка А до точка Б, също както един McLaren GTS. :lol:
Цитат:
HRS9
В момента при 21 градуса в хола съм по къс ръкав, бай Генади ти май си се поизнежнил(забравил си условията в родната казарма) покрай суджуците и цРъвеното винце. :lol:
Не просто обичам да ми е топло,а по въпроса за родната казарма,това беше доста отдавна в далечната1999-2000 г,като в първата половина бяхме на парно,после на пернишки печки.Повечето младеж днес не знае какво това.
Не ми говори за пернишки печки, че есента носих една по стълби - няма такава тегоба. По темата за модела(ZS-W), при мен тези дни има дефрости само на цикли ОН-ОФ(3-4 минутни, напълно безшумни), въпреки че имаше температури от -5 до - 7 но влажността е ниска и сигурно заради това.
Цитат:
stivi
Знаех си, че ще се изкаже някой горд притежател на магически китаец, който да обясни как се преебаваме с тези MHI-та понеже при настроени 25 едва правят 22, че и ток харчат повече от пръчките, понеже те повече от 200 вата не вдигат и собствениците им отварят прозорците, че не се диша от жега :BigGrin
Ами щом смятате, че е нормално на чисто нов климатик за 2000лв да му сменяте датчици, да му броите дефростите през час, да му вадите сополите и куп други гимнастики само и само да заработи нормално, добре наслаждавайте се на преживяването. Китайците не са магически, ама с тях такива проблеми нямам.
Ачо, тук има и хора, които не сме правили този "куп други гимнастики" и машините си ни работят нормално и добре още от ден първи. Единствената "гимнастика" е +- на градусите от ДУ. Просто в темата за модела, като най-висш авторитет се приема човек, който гони рекорда на Трифон Панайотов Трифонов(да ме прощава човека но е абсолютен шампион в категорията, не му правя сметка на парите, да си ги харчи както иска не е моя работа просто споменавам) за максимални инвестиции в отоплителни уреди и инсталации на квадратен метър отопляема площ, а доволните ползватели и доказаните професионалисти "кучета ги яли".
Цитат:
Genadi80
като пия две чаши вино даже съм по потник :))
Цитат:
Poco
после половин час да изсъхнат
Със сешоара са готови за една минута