Тракането при мен изчезна почти напълно след активиране на F1 функцията от менюто. На практика при офф, гаси турбината... Така намаля доста и пукането на пластмасите, защото явно изстиват по-бавно като не ги обдухвва турбината, при офф.
Преглед за печат
Тракането при мен изчезна почти напълно след активиране на F1 функцията от менюто. На практика при офф, гаси турбината... Така намаля доста и пукането на пластмасите, защото явно изстиват по-бавно като не ги обдухвва турбината, при офф.
Моля, default e Fn.
Както беше писал един адаш по-назад в темата това са опциите, които трябва да се виждат:
1. L2 - настройка на яркостта на двата индикатора на вътрешното тяло;
2. CL - Self Clean;
3. Fn - Fan control operation;
4. In - настройка за wireless устройство ако има такова;
5. Preset настройка.
Ако не си изхвърлил книжката, може да погледнеш и там. Аз лично съм пробвал и на трите машини и я има въпросната опция, но реално не съм ползвал друго освен Fn, тъй като съм доволен от работата им.
На моето ДУ има само:
L2
CL
Preset........
Мойта машина е 2019 пройзводство и може би за това да ги няма тези функции...
Възможно е, нямам информация по този въпрос, ама хич да не ти пука, не е нещо особено тази настройка.
Здравейте,
Климатика е 35-ца- имам го от август в къща без изолация., само със сменена дограма и високи 3 м.тавани. Отоплява 15 кв стая ,с отварна врата към коридор и друга стая,в коят оима печка на дърва. Няма проблем с офф. Обаче имам проблем с пускането на пластмаси. Спя в тази стая като съм на село и е дразнещо. Имам Дайкин,както и три Генерала ЛДЦ серия,които нямат такъв проблем. Климатика стои на две или три чертички,както и на сайлент режим през нощта, но пак си пукат пластмасите. Не мисля,че.скъп климатик трябва да.има такъв проблем. Моля за съвет какво да направя?
Нищо не можеш да направиш, калпави пластмаси в комбинация с калпава сглобка.
И мойте двата пукат, не е от монтажа.