Тракането при мен изчезна почти напълно след активиране на F1 функцията от менюто. На практика при офф, гаси турбината... Така намаля доста и пукането на пластмасите, защото явно изстиват по-бавно като не ги обдухвва турбината, при офф.
Тракането при мен изчезна почти напълно след активиране на F1 функцията от менюто. На практика при офф, гаси турбината... Така намаля доста и пукането на пластмасите, защото явно изстиват по-бавно като не ги обдухвва турбината, при офф.
Моля, default e Fn.
Както беше писал един адаш по-назад в темата това са опциите, които трябва да се виждат:
1. L2 - настройка на яркостта на двата индикатора на вътрешното тяло;
2. CL - Self Clean;
3. Fn - Fan control operation;
4. In - настройка за wireless устройство ако има такова;
5. Preset настройка.
Ако не си изхвърлил книжката, може да погледнеш и там. Аз лично съм пробвал и на трите машини и я има въпросната опция, но реално не съм ползвал друго освен Fn, тъй като съм доволен от работата им.
На моето ДУ има само:
L2
CL
Preset........
Мойта машина е 2019 пройзводство и може би за това да ги няма тези функции...
Възможно е, нямам информация по този въпрос, ама хич да не ти пука, не е нещо особено тази настройка.
Здравейте,
Климатика е 35-ца- имам го от август в къща без изолация., само със сменена дограма и високи 3 м.тавани. Отоплява 15 кв стая ,с отварна врата към коридор и друга стая,в коят оима печка на дърва. Няма проблем с офф. Обаче имам проблем с пускането на пластмаси. Спя в тази стая като съм на село и е дразнещо. Имам Дайкин,както и три Генерала ЛДЦ серия,които нямат такъв проблем. Климатика стои на две или три чертички,както и на сайлент режим през нощта, но пак си пукат пластмасите. Не мисля,че.скъп климатик трябва да.има такъв проблем. Моля за съвет какво да направя?
Нищо не можеш да направиш, калпави пластмаси в комбинация с калпава сглобка.
И мойте двата пукат, не е от монтажа.