е ти за тия парици искаш и подсушаване ли да има
Преглед за печат
е ти за тия парици искаш и подсушаване ли да има
Такова нещо софтуерно се прави за 5 мин, не знам защо повечето климатици го нямат.
те по 20г и 5-6 поколения не пипат една буква от софтуера и то неща дето се знаят че са зле ,ти обдухване ...
Нямат я тази опция. Аз си пускам вента всеки път след охлаждане. Поне има WiFi, та може и от разстояние :lol:
Мога да говоря с човека, който ми го монтира. По принцип не ми се иска да се отваря, но ако няма друг начин, явно ще се наложи. Додо беше писал какъв е фикса с проблема, но на мен така и не ми стана ясно. Само потребител съм. На Daiseikai-я докато схвана как се цъкат настройките с кодовете видях бая зор :BigGrin И там пак не помогна успиването на турбината.
Ако мотанжика е читав и знае какво прави не би трябвало да има проблем с тази поне наглед рутинна операция.Ако му нямаш нужното доверие потърси някой доказан.Доста хора са споделяли, че малко литиева грес оправя проблема в средносрочен план(2-3г).
ако при изключен климатик побутнеш с пръсти турбината в ляво и има луфт - втулката е за смяна
Сложих една 35-ца в 35кв помещение отворено към коридор. Дано да стигне :) Първите впечатления са много тиха работа и на двете тела.
Ми то зависи от помещението... . Честито!
Климатика си е супер. Единствената ми забележка е цъкането на турбината, но аз явно просто изтеглих късата клечка. Дано нямате проблеми. Тук не съм видял друг да се е оплакал от този проблем при LN, но се поразрових в Google и видях, че и навън има проблемни бройки.
Как се развиха нещата в последствие?
Отказах се да се занимавам (а и гаранцията изтече). Тази зима почти не тракаше, а не съм правил нищо. Ще видим като дойде лятото как ще е.
Явно качеството и при високите
класове вече е компромисно.Най-лошото е,че се появяват преди изтичане на гаранцията дори.