Здравейте, днес, докато си работеше климатика и нещо прещрака и почна да духа топло!Вънка си духаше студено.Беше на авто!Бутнах на друга скорост и се оправи!Идеи?
Здравейте, днес, докато си работеше климатика и нещо прещрака и почна да духа топло!Вънка си духаше студено.Беше на авто!Бутнах на друга скорост и се оправи!Идеи?
Не го ползвай на ауто и няма да прави така.
И при мен днес Митцубишито от подписа ми, задуха топло на аuto,при зададени 24С,което ме убеди че повече евтин климатик никога няма да си взема!!!.....явно под 2-2500лв. нищо читаво няма....
Сравнявам го с Дайдеикая в хола ,който от 2 месеца,не е изключван и си държи 24-25С без никакъв проблем!
Е толкова ли е трудно да го държите на топло или студено в зависимост от сезона.
Не е трудно разбира се,просто му е сбъркан софтуера,защо при Дайсеийкая не е така?
На всичкото отгоре след като е духал топло поне 1 час,след като го изключих,се активира функцията за самопочистване която е 2 часа....
Защо ще ми работи като калорифер посред лято?
Машините правят това което могат според условията, не това, което искате.Миксерите и тостерите и те така
Не се бъзикам изобщо....щях ли да го споменавам ако не беше така?...
На есен ще правя основен ремонт на детската стая и тогава съм запланувал Shirokumata за нея...по принцип от Дайсейкая съм много доволен,имам и още един Дайдейкай при родителите ми,и те са доволни много.....,но искам да имам различни марки за да имам база за сравнение...
Променен е алгоритъма на аутото след zm-s. Бях качвал някъде картинки и описание. Още тогава ми се видя н**кан.
Аз на режим "Ауто" никога не си държа нито един от климатиците. Хората са си направили отделни режими за всяка нужда, аз не виждам никакъв проблем в това. Чак да се стигне до смяна на машина, заради това, че не ми се натиска два пъти годишно бутона "mode", ми се струва много пресилено. Но това си е мое мнение. Хора всякакви. Аз все още си спомням как вкарвах кофите с въглища, като бях малък и ми излизаше чернилка от носа няколко дни след това. Явно за това не ми се струва огромно усилието да щракна някое и друго копче.
Едно от Фуджитсутата (по спомен LKC, но може и друг да е бил) ми го беше направило тоя "номер".Незнайно как съм го сложил в режим Авто, или някой е бутал дистанционното.
Аз също не ги държа на Авто по причина че тогава подържат зададената Т +/- 2С, което за мен е определено некомфортно.
Както rosswen писа има си режими за всичко.
Аз явно съм ви объркал !Значи климатикът беше нагласен на студено а вентилаторът беше на авто ако това е от значение!...