има ли такъв климатик
Преглед за печат
има ли такъв климатик
Много интересно - Гугъл показва,че само тая бургаска фирма има такъв модел....
http://www.expertclima.com/index.php...d=58&Itemid=60
може би са се объркали с някоя буква
Гугъл показва, че и тук също се намира този модел ...
http://www.bittel-bg.com/content.php?ln=bg&pid=71
Аз имам лично такъв климатик. Купих си го преди 1 месец в жегата....
На кашона пише само ASW H 14 EW, а на гаранцията има и А4, което ми обиасниха е останало от старите им модели... нещо за хладилната систем и т.н., както и да е - не ме интересува, само да бачка добре се надиавам, чух че бил ужасно добър(искам да кажа че като система по нищо не отстъпвал на "големите" марки).
Сигурно...Цитат:
Първоначално публикувано от beermaniak
Защо се връзвате на приказки на търговци, чиято цел е само да си пробутат стоката?
beermaniak, Очакваме още отзиви от теб за модела. Дали топли, замръзва ли, шумен ли е и друго, каквото ти направи впечатление.
9-ката и 12-ката от към килограми са добре, много по-добре от Midea, която не спира да "подобрява" моделите си, като здраво ги орязва.
Интересува ни с външен датчик за дефроста ли е или разскрежаването е по време. Има ли вибрации, шумове, бълбукания и прочие?
За мен Нипоните са страхотни . Вече четири години имам един.Жена ми му взима душата,не го държи по-малко от 30 градуса :) .Топли много,не е замръзвал ....купих го за 500-600 лв. Не знам как са марковите климатици ама този е супер. :ole
Супер е казваш. И сигурно имате втори климатик който да охлажда на по ниска темп. от 30*С, защото хората обикновено при такава температура гледат да се охлаждат а не да се топлят? Или по вероятният вариант - настроен на 30* а той държи 20*.
Я сподели, когато настъпваш педала на колата до дупка и чакаш да вдигне 150 а пък тя заспива на 100, много ли и се радваш и наричаш ли я страхотна? И вярваш ли на автоджамбазина, който ти я е продал?
Добро сравнение ,но се съмнявам че ще разбере за какво става въпрос...
Аз имам такъв в офиса - конвенционален. Сега кара 4-та зима. Не съм доволен - не че съм имал технически проблеми с него, но при отрицателните температури няма ефективност.От 0 до 10 градуса и супер.Офисът ми е 15 м2 с 3 външни стени и таван който се ползва за тераса отгоре . Работи непрекъсната вече 4 дни ,но температурата на 1 метър от пода не надвишава 17 градуса.
Тази година си купих 2 Crown-а -конвенционални. Единият е 18-ска и го ползвам за хола /35м2/в еднофамилна къща. Ето тези дни при твърдо отрицателни температури работи прекрасно.
Хейли, няма как да имаш такъв Nippon от 4 години :) Биттел ги вкарват от 1година и половина...
Подобен модел от AUX може да имаш, но точно този не :)
Относно рекламката на Crowna бих казал евала ... от Зора ще черпят :)
Между другото Crown може да е от същия завод от където е и Nippon, Elit, NEO или Sang
IknoW ,
Преди малко го прочетох -Нипон ASW-14Η и сега кара 4- та зима.Купен е от "БОМИ" и заставам зад поста си. Да ти копна снимка ако имаш съмнение?
аз също мисля че форума е място за споделяне на достоверна информация защото търговеца си е търговец(да са живи и здрави) но накрая друг сърба попарата.Така или иначе евтините марки ги е имало има ги и ще ги има.Колкото и да ги отричаме.Това не зависи от нас.Според мен трябва да си помагаме а не да се нападаме.Цитат:
Първоначално публикувано от valen1
Нямам съмнение, че имаш този модел ... Но по принцип тази 14-ка е различна от 14 EW, и работеше мн. добре.За модела, който имаш не би било проблем да стопли тези 15м2. Я викни някои да го изчисти да не се мъчиш... че онзи ден един клиент звъня няколко пъти, че една Midea не топли a той 2 години не чистил нищо. Може и някои термодатчик да ти се е прецакал... ( имаш ги 2 на вътрешното тяло )Цитат:
Първоначално публикувано от Хейли