Re: Проблем с климатик Осака CH-17-SL
Ако е намалял фреона,ще затопли бавно вътр.топлообменник и след като се включи вентилатора,ще го преохлади и вентилатора ще спре,докато пак затопли питата.Погледни като спре вътр.вентилатор,дали компресора продължава да си работи?Ако е така-викай докторите(техниците)
Re: Проблем с климатик Осака CH-17-SL
:-memnon газ на Осаката - срещу мен има такава конвенционална. Вентилатора на ХАЙ и в момента е на 28* за да духа топло - постоянно се успива. Иначе съм доволен: при пуснато радио не се чува вентилатора(а е сложен на ХАЙ), и топло си духа(доста горещо бих казал) - само дето трябва да и държиш градусите на дистанционното на 28* и да не я приближаваш че ще те отвее вятъра. И шефката като мине вика - бреййй кво правите вие сауна ли? ... опитах да и обясня че климатика е збъркан - не ми повярва. Ще взема да купя един термометър(от аптеката тия за 1 лев) и да и покажа колко е в стаята температурата всъщност.
П.С> усещането за температура е различно, тя като влезе запъхтяна от вън и идва малко топличко в първия момент в нашия офис. Ама аз като съм залегнал пред компа цял ден без да мръдна - в момента ми замръзват краката - без майтап - под бюрото като че ли не ходи топло.