От 3 години го имам и досега не съм имал проблеми. Цяло лято работи безотказно на изстудяване и преди седмица минах на отопление.
Пуснах го на 27 градуса , компресора се включи, но след малко вътрешното тяло задуха леден въздух.
С 2 думи и в 2 та режима духа студено.
Ако някой има идея, ще съм ВИ благодарен

Новини
 Новини Форум
 Форум Актуално
 Актуално сървър
 сървър

Отговор с цитат
  Отговор с цитат 

За пръв път пиша в този сайт каэа ми го един приятел,даже иэползвам неговия НИК.,эатова ако нещо съм неточен,иэвинете ме.Преди месец ми монтираха ОСАКА-ТА и докато беше топло навън и вътре беше топло,но когато падна под-3,-4 то спря да топли.Отидох в магазина откъдето го купих и майсторите ми казаха,че съм имал много прозорци и затова не топли,а когато го купувах ,шефа на магаэина ми се кълнеше,че е нискотемпературен модел эа скандинавия и 100процента орг.японски и на табелката го пишеше.МОЛЯ ПОМОГНЕТЕ КАКВО ДА ПРАВЯ.
 За пръв път пиша в този сайт каэа ми го един приятел,даже иэползвам неговия НИК.,эатова ако нещо съм неточен,иэвинете ме.Преди месец ми монтираха ОСАКА-ТА и докато беше топло навън и вътре беше топло,но когато падна под-3,-4 то спря да топли.Отидох в магазина откъдето го купих и майсторите ми казаха,че съм имал много прозорци и затова не топли,а когато го купувах ,шефа на магаэина ми се кълнеше,че е нискотемпературен модел эа скандинавия и 100процента орг.японски и на табелката го пишеше.МОЛЯ ПОМОГНЕТЕ КАКВО ДА ПРАВЯ.
						 я иди вдигни един
 я иди вдигни един  и ще ти го оправят или сменят. Ако се навият по добре го смени с друга марка климатик.
 и ще ти го оправят или сменят. Ако се навият по добре го смени с друга марка климатик.