Кондензатора е здрав - 2 микрофарада.Смених мотора с друг- работещ - пак неще???Свалих платката - релето -OMRON 12V 2A го смених с ново и пак неще???Ако може някой да ми каже какво да направя ще съм му благодарен
Кондензатора е здрав - 2 микрофарада.Смених мотора с друг- работещ - пак неще???Свалих платката - релето -OMRON 12V 2A го смених с ново и пак неще???Ако може някой да ми каже какво да направя ще съм му благодарен
снимай схемата на климатика и я качи тук да умуваме!
Провери за изгоряли предпазители във външното тяло, ако има такива, не бързай да ги сменяш , че като го пуснеш ще цъфне нещо друго.Първоначално публикувано от Papa Diop
Направи "чек" за грешки да си каже какво му е
Браво Dindo !!!
От половин час ровя в нета , а ти го изрови за 5 минути
провери реле А по схемата на диндо получава ли захранване на крачета 7 и 8?ако получава захранване и мотора не тръгва значи проблема е в реле Б. / ако реле А не получава захранване проследи линия 4 във вътрешното тяло.кофти че схемата е непълна и трябва да се гадае.
При конвенционалния панасоник има един опто триак който управвлява външната перка тоя триак е доста труден за намиранеи е около 50лв.
Точно това е вероятната причина.Води се солид стате релай-потърси от Централен сервиз на К&К-СофияПървоначално публикувано от VeleV.Klima
http://klimaservice.hit.bg/
включи го на студено и ако тръгне перката, значи е тръбен датчик.