Здравейте ,по знаещи колеги /колега съм но по TV/.Молбата ми е да ме насочите какво да измеря ,проверя и т.н.за да направя една категорична диагноза .Значи фактите са такива;от близо 10-на дни без никакви индикации за авария спира да топли.В началото със смяна на режима т.е. студено,топло като че ли му намерих цаката ,но скоро ми схвана и този номер.Извиках от фирмата /монтажник/гледа ,
слуша и без да отвори дори капака отсече-компресор.Не щеш ли ,вечерта реших да пробвам,работи като змей.Питам жена ми да не са сменили компресора,тя ме гледа като за пръв път.Така два дни и пак запецна.Викам в петък майстор от осака че сме на една улица ,гледа ,слуша -клапан.Ок,няма проблем но вечерта без да пипам никакви клапани ,включвам ,а той, да г о нося да пече пилета на площада.Така
до събота вечерта и пак ме изостави.Това е колеги в резюме ,казвайте от къде да го започвам,смъкнал съм пр.капак,пред мен са платка ,дясно зелен мигащ lcd,средата жълт свети постоянно ,над зеления red
не свети ,компресора работи но на ниски обороти/обща конс.340W/при нормална работа около 900W.
Знаещите ,винаги са в края на колоната!!!!?