Страница 2 от 2 ПърваПърва 12
Резултати от 16 до 29 от общо 29

Идва нова серия на Panasonic МКЕ серия.

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Moderator Аватара на Mega
    Тук е от
    Oct 2009
    Живее в
    София

Re:Идва нова серия на Panasonic МКЕ серия.

... Ами за това са промоциите. Имам познати само клими на промоции взимат и са на сметка.

2.  

3. Infraction Users
    Тук е от
    Feb 2011
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от justify
    Като гледам JKE/LKE инверторните им серии по 1600-1750 лева za 12-ka http://www.termo-klima.com/bul/marka...aker_id=1&cop= според мен са леко над средния ценови клас климатици на другите производители, а спрямо дайкин са на едно ниво с средния клас 50-ка GV серията.В светлината на близкото минало с над 6000 дефектни компресора за Бг и все още дефектиращи такива от същата серия изобщо не ми се връзват нещата, но от моите наблюдения все още доста хора си купуват "забравили", незнаещи тези обстоятелства или просто със силно желание за тръпка от риска.

Не знам дали и в Япония е имало такъв масов дефект в която и да е серия на панасоник и какво би станало в такъв случай?
    Всеки сам решава как да харчи парите си...
    Ти пък от къде ги сметна 6000? Само ДКЕ са внесени 9 и 12 поне 15000 машини, много повече са компресорите като добавим и повторните смени.
    Аз пък не знам какво ще се случи с някой от прехвалените марки като и те направят такава грешка - ще дадат компресори и ще платят за смятата? Никой не е застрахован - Панасоник си минаха по реда, но достойно и ако е имало необслужен климатик ДКЕ, то е било заради българските измекяри, които монтират по 100 лева и всяка година са с нова сим карта в нов вмирисан на телесните им миризми гараж...
    То голям вой се нададе, чупели се пружини, е като че ли тези, които най-много пищат са безгрешни, идеални така да се каже...
    А с тази Япония вече е банално - всички искат да живеят в тукашната мизерия и слободия, но да консумират "японски" стоки, но не са ходили в Япония, не са видяли как се работи там по 12-15 часа не ден, не могат даже и да си го представят, както и впрочем няма и да разберат как само за няколко години от това земетресение няма да има и следа, а тук ще си караме по дупките през следващите 100 години...
    Да, точно в Япония това с пружините няма да се случи, тях съдбата ги наказва по друг начин неведнъж (от Хирошима до днешното цунами), но и нас наказанието не ни е подминало...

4. Member
    Тук е от
    Nov 2007

Бях подготвил и аз едно дълго гневно изказване,но climamarket ме е изпреварил...

5. Member
    Тук е от
    Sep 2009

Слушайте както сте почнали, предлагам че момента за наш синдикат е настанал. И на мен ми е писнало от гаражните майстори и "професионалисти" !!!

6. Infraction Users
    Тук е от
    Feb 2011
    Живее в
    Варна

То този "синдикат" се казва камара на занаятчиите, която като види, че в хипермаркет някоя фирма монтира за 100 лева намира законови начини тази фирма да я няма повече, но това може да стане в Япония или Германия ако щете...Тук хващаш чука и монтираш, вземаш 30 лева от монтажа, купуваш качествена ракия за 5 лева, една краставица за салата, гътваш се в леглото и правиш на твоята "другарка"в живота същия олюгофрен, който утре да те замести с чука в коването на клими по стените...Традиция, ваше благородие...или пък ДНК ако щете...

7. Member
    Тук е от
    Sep 2009

Чувал съм за американските синдиката, чупят ти ръчичките ако нещо "объркаш". Тез наще камери занятчийски за чеп не стават ! само азот под налягане !

8.  

9. Moderator Аватара на Mega
    Тук е от
    Oct 2009
    Живее в
    София

Проблема е, че има монтажници в големи фирми, който яко крадат. При големи обороти не може и да ги хванат. След това с платените от друг материали ходят и монтират на по 80-100 лв. За него тия пари са чисти нали друг плаща. Истината е, че за 100 лв. качествен монтаж ако не крадеш от някъде не става!

10. Infraction Users
    Тук е от
    Feb 2011
    Живее в
    Варна

Преди години при мен имаше едни момчета, с които се раделихме. По късно викали един колега да им помогне да си направят собствена стопанска сметка на компютъра. Той сподели с мен, че в собствената сметка в монтажите фигурира разход само на тръба 10 или 12, а няма 6. Как ще има 6, казвам аз, като следвартелно разбрах, че са "гепали" няколко кашона...

11. Member
    Тук е от
    Sep 2009

Още по зле е че дори да работеше няква си камера тя няма как да им въздейства защото тези хора нямат фирми и никакви отговорности

12. Moderator Аватара на Mega
    Тук е от
    Oct 2009
    Живее в
    София

Ами за това говоря. Не е само това, масово се слагат по-малко дюбели или само шпилка, че е без пари. Вместо дренаж, гофре ... дето след 6 месеца е нацепено и протича. А кой знае какво отчитат пред шефовете. Но прав си, медта, кабелите и качествените крепежи са най-големия разход и най-крадени.

13. Member
    Тук е от
    Nov 2007

Твърдо съм против организация.Всички знаем че ще бъде нашенско произведение.Ще се намерят шефчета-"активисти" обслужващи всякакви интереси,даващи оторизации и т.н.Не ми стига че ме изнудва държавата,ами да се печа и на този огън-Не,Мерси !В момента има едни хора които си мислят разни неща ,провеждащи едни курсове и претендират че те са отговарящи нещо си.Пълна простотия.Ще ме учи някой как се работи с фреон над 2кг,щото било взривоопасно,пък аз да си платя 500 лв...В случая лошото е че някой от горе им е дал разрешение да правят такива изпълнения.Очакват ни интересни времена...
    Аз лично за себе си стигнах до извода кой е единственият ни проблем.Просто България е населена от българи ..

14.  

15. Infraction Users
    Тук е от
    Feb 2011
    Живее в
    Варна

Това също е крайно - то по тази логика да няма свидетелство за управление на МПС (не че там няма измами), а всеки да сяда и да кара...За манталитета на българите си прав - уникален е.

16. Member
    Тук е от
    Nov 2007

Работят ли при теб хора завършили хладилна техника и електротехника,никой не би трябвало да те закача за нищо.За МПС е даже още по-зле.По голямата част от софийските ми познати са си купили книжките или са си платили за курмуване/листовки.Ако има по 10 годинки затвор на инструктори и ченгета замесени в такива схеми едва ли ще е така.Между другото знаете ли че полицаите трябва да полагат физически изпит всяка година и в какво се състои той.Интересно ми е как тези бидони с палките по пътищата ще го минат.

17. Member
    Тук е от
    Apr 2009

Голяма част от изискванията касаещи не само хл. техника, произтичат от членството ни в ЕС и ще трябва да свикваме с това.Отначало с неохота, после с малко повече...и те така.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 2 от 2 ПърваПърва 12

Подобни теми

1. Идва новият Panasonic, серия PKE-3, вече с ТРВ.
    От Mega във форум Климатици Panasonic, National
    Отговори: 23
    Последно: 16-06-13, 09:48
  2. Отговори: 41
    Последно: 17-08-12, 19:13
  3. Panasonic Z серия
    От universeus във форум Panasonic телевизори
    Отговори: 1
    Последно: 13-05-11, 15:47
  4. LG Electronics анонсира нова серия от тънки монитори
    От kod във форум Новини от SetCombG.com
    Отговори: 0
    Последно: 13-12-10, 09:09
  5. Нова серия LED телевизори на Toshiba работят без ток
    От kod във форум Новини от SetCombG.com
    Отговори: 0
    Последно: 29-11-10, 16:15

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе