Задава се наследника на модела NKE-3, който ще бъде PKE-3. Любопитното е, че най-накрая капилярката е заменена с ТРВ. Остава и цената да е конкурентна.
Ето и каталога - оправен
Задава се наследника на модела NKE-3, който ще бъде PKE-3. Любопитното е, че най-накрая капилярката е заменена с ТРВ. Остава и цената да е конкурентна.
Ето и каталога - оправен
Този пост е редактиран от Mega; 01-02-13 в 21:31.
Не отиват на добре работите и тука явно...язък им за ТРВ-тата.Сигурно ли е, че точно този модел ще замести NKE-то, защото разликите в параметрите са фрапиращи!
Конкурентна на какво? Това ако е по скъпо от 1000лв. надали някой ще го купи. Трагедия.
Това си е направо гавра,колкото и да харесвам марката никога няма да си взема такава машина,която се конкурира с Мидеа
Този модел явно ще наследи тези базовите китайски...едва ли е заместника на NKE.
... Моля да бъда извинен. Качих каталога малко набързо и не съм догледал модела. Оправил съм линка и инфото по-горе. Бях дал грешен линк.
Така и много хоро не можаха да разберат че не е от толкова от значение даден климатик дали ще е с капилярка или с трв По важното е софтуера за управление и чесовете разработка и тестове, които струват пари .Не е важно каква технология ползваш по важното е да истискаш максимума от компресор и трв или капилярка в това е маисторлъка А в наше време товасе постига с перфектен софтуер.
KIT-E9-PKEA изглежда дори по-добре(като изключим VE) с по-тежко тяло(36) е и повече фреон(1100гр).При -7˚C отдава 1100 Вата повече.Да видим цената...и дефростите
Лека каша ще настане с новите обозначения. Не виждам и кой знае каква разлика с NKE-3. Дано на цена да са го докарали.
Браво на Панасоник!
Гамата е пълна с иновации, като R2-компресор, ТРВ, нон-стоп дефрост. Не знам как са се сетили.
Сервизните налични ли са вече??????
Определено новите модели се очертава да са с подобри харектеристики според каталога 9-12 ските са с двоинороторни компресори китаиските модели са до вече до -10 и -15 градуса.А PKEA модела е с харектеристики като на нордик модела които е сега.Гамата от модели се очертава да е доста интересна остава само да доидат и при нас.
Този пост е редактиран от turboie; 05-02-13 в 08:34.
Здравейте,
Монтираха ми CS/CU-E9PKE модел. Интересува ме дали има някаква разлика между компресорите на този модел и NKE-3. Все още липсва сервизна информация за PKE- моделите и искам да знам има ли и доколко е разликата между NKE-3 и PKE.
CU-E9PKE, Compressor type: Hermetic Motor (Rotary), Brushless (6 poles), 700W, 5RS102XBC21
CU-E9NKE-3, Compressor type: Hermetic Motor (Rotary), Brushless (6 poles), 700W, 5RS102XBC21
Някаква разлика да виждаш?
Благодаря. Да разбирам, че сервизното инфо за NKE-3 и PKE е, евентуално, едно и също. Поне що се отнася до консумацията на ток.
а бе не ми харесва тази решетка на външното тяло - все едно не е панасоник това.
и малко картинки за компресора : New Panasonic R2 Rotary Compressor - Panasonic - heating and cooling systems
Този пост е редактиран от estqwerty; 27-05-13 в 01:11.