vaskin колегата valen1 ти го е обяснил много точно и ясно.Викни си човек който да ти източи фреона да ти вакумира машината и да ти я напълни с количеството фреон написано на табелата на твоя климатик.
Преглед за печат
vaskin колегата valen1 ти го е обяснил много точно и ясно.Викни си човек който да ти източи фреона да ти вакумира машината и да ти я напълни с количеството фреон написано на табелата на твоя климатик.
Попаднал си на поредната мърда правеща се на велик майстор, който налива фреон на "око" Аман :2guns:
Аз съм от с.Скутаре (до гр.Пловдив) - ако познавате някой съвестен майстор който може да дойде и да разреши този проблем напишете ми някакъв телефон за контакт. Благодаря на всички ви за съдействието.
СашоЦитат:
Първоначално публикувано от vaskin
https://forum.setcombg.com/index.php...rofile;u=18217
Този е измислил нов метод на вакумиране без да изпуска фреона явно е някъв гений. Поредния "май-стор"
Е точно поради това трябва такива "майстори" да бъдат лишивани от възможността да упражняват тази професия, но това става ако имаше работеща камара на занаятчиите и държава, която да си е на мястото.
VASKIN-бъди по-внимателен при избора на "майстори" и фирми за доставка на климатици, защото ако караш така те ще го доунищожат окончателно...
не са виновни майсторите, просто китайците така са го произвели ето снимка на топлообменникаЦитат:
Първоначално публикувано от climamarket
Не съм специалист, но нещо ми липсва при топлообменника от горната снимка :016:
Може ли да постнеш още някоя снимка от към компресорната част защото не съм го отварял този модел и е интересно.Цитат:
Първоначално публикувано от strupi
Килограмите си показват най-добре, външно тяло Panasonic CS/CU-YE12MKX - 26,5 kg.
Гледам, че са спестили малко тръбопровод, ламелите не са пълни, има празни места.Как да размрази всичко, като няма тръба и не минава фреон от там.
Имам няколко монтирани от този модел и за сега не са ми се оплаквали.
То тръбите си стоят,но са изолирани,без да минава фреон през тях,и липсите съвпадат със заскрежените ивици-просто няма какво да ги нагрява.
И от какво точно са спестили? Фреон? Тъпотията граници няма. Сложили голям топлообменник и половината стои неизползваем.
И аз след доста главоблъсканици точно до това заключение стигам - причичината за ивиците е че не минава фреон през всичките тръбички на питата и се затопля и охлажда неравномерно, затова кондензира неравномерно и т.н. Но въпреки това проблема с ледената ивица която оставаше след процесите на разскрежаване го разреших като преместих тръбният датчик на външното тяло от мястото където беше поставен първоначално , на мястото където оставаше неразмразената ивица - и така проблема изчезна напълно "питата си остава чиста и не се натрупва скреж и лед" :wink: Качвам снимки "1-ва" първоначалното място на тръбният датчик за край на размразяването , "2-ра" поставен на мястото с оставаща ледена ивица.