Здравейте, може ли някой да ми помогне с информация за този модел CS-G40T-C, досега съм намерил само превода на дистанционното. И нищо за параметрите му ?
Здравейте, може ли някой да ми помогне с информация за този модел CS-G40T-C, досега съм намерил само превода на дистанционното. И нищо за параметрите му ?
Имаш ли представа, че тази машина си е бая на възраст?! Параметрите ги пише на табелката на вътрешното тяло, разбира се ако е налична.
Тя ми дойде безплатна , така че колкото толкова. Табелка няма вече . Но нямам представа от отоплителната и мощност и т.н че да знам къде да я монтирам.
Номинала му на охлаждане е 4kW, а на отопление най-вероятно е 5kW, "роден" е през далечната 1996г. Това показа![]()
![]()
40,значи 14ска.В помещение около 50-60 кубика,ама първо го вържи и го пробвай,че да не става само за охлаждане.Първоначално публикувано от shiatzu
Този модел е инвертор за отопление и охлаждане. Отоплителната мощност при 7°С външна температура е 6 kW и за такова помещение няма да има никакъв проблем. Мисля, че е със скрул компресор, но както те посъветваха, първо го вържи и виж дали всичко с него е наред.
Работи си и на охлаждане и на отопление. Монтирал съм го в стая 14кв спалня. Остана да видим колко ще консумира.![]()
С това преоразмеряване си задминал justify и valen1 взети заедноПървоначално публикувано от shiatzu
![]()
Само с това помещение разполагам което няма климатик![]()
Аз съм много доволен от преоразмеряването 130W/m³. За отрицателно време си достига температурата. При външна температура -1° и студена стая 16° с изстинали стени за два часа и половина изключва на зададени 26°. В началото задавам по-висока температура докато стопли стени и предмети после намалям на 23-25°.
Вален,жегата намаля потентността:"В бирата се съдържат вещества,които предизвикват(стимулират) отделянето на естроген.",ако ме разбираш.Първоначално публикувано от valen1
![]()