Здравейте!
Имам следния въпрос, възможно ли е монтирането на нагревател на външното тяло?
Ако е възможно, колко би струвало?
Здравейте!
Имам следния въпрос, възможно ли е монтирането на нагревател на външното тяло?
Ако е възможно, колко би струвало?
май го няма като екстра в бг - последния път като търсих никой не продаваше нищо.
доста е хард цената
посленият път като търсех подово ми казаха нещо от рода на 17 лева за 500 или 700 вата. но това е без термостатите само жица.
за климатици няма ли нещо по-българско?
В София се продава термокабел на метър. Като метъра е 6 лв. - 30 вата. Режат ти колкото искаш и си в бизнеса. За една тава ако се слага както на оригиналните машини ти е нужно метър за единичен или два метра за двоен дренаж.
А как става подвързването към мрежата? Единият вариянт е, като си го изкарам кабела извън тялото и го включа във контакта когато има нужда. Друг начин има ли?Първоначално публикувано от Mega
Да има захранва се от клемите на външното тяло и се ползва термо реле което да го пуска и спира според нагласената температура.
Това е по- добрия начин, но колко би струвало всичко това направено от специалист?Първоначално публикувано от VeleV.Klima
Попитай в Климамркет те предлагат такава опция доколкото помня от коментари във форума.Първоначално публикувано от choki_ip
На мен от една фирма във Враца ми предложиха да ми го вържат с дефроста,но нещо не ме кефи допълнителния разход на ток.За едно LGC,което е при майка ми в блок май ще се навия ,защото като заледи тавата побърква комшиите
ние използваме вече няколко години успешно италиански нагреватели (вносител технофрига) с вграден термостат като той (термостата) сработва под 3 градуса
най-малката мощност е 100 Вт при сумарна дължина 3м и работна 2м - върши прекрасна работа е не е необходимо да се включва към четирипътни вентили и т.н.
Под 3 градуса нагревателя постоянно ли работи?Първоначално публикувано от climamarket
би трябвало да бачка постоянно под 4 градуса - това е идеята.
колко парички е - ако мине 30 -40 лева е по-лесно да си издупчиш дупка и да пуснеш кабел до най блиския контакт и ръчно да с и го пускаш с ключе като за ламапа, ако едно управление ще качи цената до небето по добре е аз да си го управлявам.
Имам външен контакт на метър от климатика. Това май е идеяПървоначално публикувано от estqwerty
![]()