Отговор: Нов Panasonic 2012
Ами исключиго от дистанционото и готово.При мен лятото на студено го правише тоя номер и така и неможах да разбера от каквое сега на топло го няма работи си. Но наи вероятно се натрупва прах одолу в електродите а там няма как дасе бръкне дасе почисти мъчих да го искарам ама не успях и се отказах.Не е фатално и даси мига няма проблем.
- - - Обновено - - -
Цитат:
Първоначално публикувано от
vankoto
niksan552 явно бъркаш фунциите.
Да дам отчет за 9-та мке. Пусната в 23ч. и в 24 направила 21 при зададени 22 и външна 1-2. Реакцията на фана е като на тошко, каквото му задам и азпълнява. Няма замислене. Малки обороти,голелеми все тая. Беше напъната да стопли спалня и дефрост не е правила. Бачка по-тихо от тошко ждр на средни/аз ползвам дистанция от по-горна серия и стъпките са повече/, но ндр-ра и сдр-ра са в тишина.
Така корекция на поста. Това за фана е вилидно до достигане на Т. При постигнати посмъртно няма регулиране което е голям МИНУС. При целодневна работа има успалост. Иначе си върши работата/постига Т и не е шумен/ няма замръзване и се справя без проблем.
Пожълтяват ли ви пластмасите на вътрешното тяло?При мен имам чувството че всеки месец става все по зле а нито се пуши във стаята нито нищо.A под капака кадето са филтрите изглежда като 10 годишен.Само при мен ли е това?
Не бе човек от какво да пожълтее.Я пусни снимки да видим .
Някой знае ли какви кубици за час превърта вътрешното тяло (low,med,high) на Панасоник E12NKE-3.За nordic модела казват че направо ще те отвее.Дали и за този модел е така .Като за db е добре но само това не стига.Ако може и за E15NKE-3.Благодаря ви предвартелно
CTRL + Q to Enable/Disable GoPhoto.it
CTRL + Q to Enable/Disable GoPhoto.it
Kälte Bast GmbH - www.kaelte-bast.de ето сервизни.Отваряш и вътре има данни.
В m3/min Охлаждане Отопление
Q lo- 5.1 Qlo - 5.4
Lo - 7.35 Lo - 9.2
Me- 9.9 Me- 11.0
Hi - 12.5 Hi - 12.8
SHi - 13.10 SHi - 13.3
Интерестно ми е във кои режим на духалката е наи економичен.Бях чел във форума за фуджитсу и според тях на мах машината била наи економична а на наи слабата духалка лапал наи много.Няккои правил ли е замервания за панасоника?
Вашите машини като достигнат според тях температурата как деистват?Духат със същата сила само че струята е по хладна или намаля вентилатора?
Намаля вентилатора. А по-хладното е, когато си обдухва въздуха в стаята...
Зависи от режима който е зададен!
Вентилатор - ауто, хоризонтални жалузи - ауто и вертикални на ръчен режим.
Вентилатор на ауто и почистени филтри!!!
Моя стоя на 22 три дена и реших да кача температурата на 24 но си духа все така и държи 22 във стаята.Режима на вентилатора е втори но работи все едно на тих режим.Сега го направих на 25 и за 5 минути нищо не се е променило.Ако до 10 мин е все така ще вдигам температурата докато нещо се промени.Натистнах бутона check но нищо.Ако има грешка предполагам че климатика изпраща кода на грешка на дистанционното след като на климатика няма екран.
Опита ли да сложиш вентилатора на "auto"?