CS/CU-E09NKE-3 Econavi 2012
Има доста примамлива оферта за 1450лв с включен монтаж за почти цяла България.
CS/CU-E09NKE-3 Econavi 2012- има ли живот за него и след смърта , или за 37куб.м. на външна температура -15c. Ако може някой да даде една температурна крива,за външна t и отдавана t и респективно отдаваната и консумираната мощност. Ще бъда безкрайно благодарен :)
(Извинявам се, темата е за раздел Панасоник)
Re:CS/CU-E09NKE-3 Econavi 2012
http://www.kaelte-bast.de/de/dokumen...andgeraete.php
CS/CU-E9NKE-3 при външна температура -7°С има максимална отдавана мощност на отопление 2.88kW или същата мощност, каквато отдава и модела CS/CU-E9LKE-3, от който се интересуваше по-рано.
http://img853.imageshack.us/img853/8...xee7912151.jpg
Re:CS/CU-E09NKE-3 Econavi 2012
valen1, много благодаря за краткия и точен отговор. Чувствам че съм се превърнал в спамаджия, за което се извинявам. Не след дълго ще направя още един пост(какво съм взел) и спирам да спамя. Надявам се да не създава ядове, че да не рева по форумите :)
Отговор: CS/CU-E09NKE-3 Econavi 2012
Здравейте,поръчах си и аз този климатик за стая от 36 м3 и 13.5 м2 с изолация на една външна стена и таван.Имам и ПВС 2.5м2 немска ,,ТИСЕН,,Мисля че е с минимални топлозагуби.Заложих на екстрите на Панасоника,пред изпитаните и утвърдени ,,МИТСУБИШИ,, хеви и електрик.Дали съм постъпил правилно ,може би времето ще покаже.
Моля собствениците на E9NKE-3 да кажат как се задейства този супер тих режим.Натискам QUAET бутона, и нищо не се случва.Оборотите продължават да са високи.
От към тишина хитачито ми всякаш е по добре.
Наистина не съм се замислял за тихия режим все още.Пускаме го когато къпем малката,но довечера ще го загледам ище пиша.
Сложи го на най ниската степен на вентилатора, и натисни бутона quiet, да видим при теб дали ще се променят оборотите.
Ок,напълно съм съгласен с теб.Когато е на най-ниска степен на вентилатора,щом жената каза че не се чува.....значи работата е ок.Хубава вечер и ако има нещо споделяй.Ще ми бъде приятно.
Едни и същи модели са китаиска зглобка
защо на единия пише до -5 другия до -15? Имат ли шанс под -5 градуса?
Цитат:
Първоначално публикувано от
ccd
защо на единия пише до -5 другия до -15? Имат ли шанс под -5 градуса?
Единия работи при -5, NKE-3 до -15...
Това до -5 е сервизна информация практиката е доказала че при добро оразмеряване и добър монтаж и деноношна работа работи и при по ниски температури с тази разлика че копа му пада и харчи повече енергия
Надявам се и от значение е сглобката;единия в китай,другия в малайзия.Втория го дават,уж по по-добър.С такъв съм и времето ще покаже.за сега се държи да кажа отлично.
Здравейте,с въпросния климатик ,,панасоник,,9-ка еконави2012модел се случва нещо необичайно,надявам се не до там фатално.За топлененто си топли,но вчера му почистих филтрите.това го направих по време на работа/надявам се не е от значение/.След като ги поставих,включих системата ,,еконави,,.По принцип си светва едно синьо диодче и така ми показва,че системата си работи.За учудване обаче този път,диодчето светна и постепено си угасна.Като светлина на отлитащ/отдалечаващ/се самолет.Изивинявам се за лиричното описание,но по-точно не можах да се сетя.За какво да си мисля,какво мога да направя и трябва ли да се притеснявам.нужно ли е да безпокоя техниците.Благодаря предварително .