Здравейте,
Какво мислите за този климатик, ако някой го има нека да сподели доволен ли е :)
Цената му е 959 с монтажа. Заслужава ли си ?
Благодаря :)
Преглед за печат
Здравейте,
Какво мислите за този климатик, ако някой го има нека да сподели доволен ли е :)
Цената му е 959 с монтажа. Заслужава ли си ?
Благодаря :)
За същите пари се намират хитачита, по-добри са.
За всяко помещение си има климатик.Въпросът е за вашето помещение кой е климатикът?Има дадени въпроси във форума на които трябва да отговорите.
Днес щях да си взема това Хитачи HITACHI RAS/RAC-E10HA :: Инверторни системи :: Инверторни системи :: Климатични системи :: Климатици :: Technomarket Bulgaria. Обаче ме разубедиха. Между другото много ми хареса като стойностите и цената на Хитачито.
- - - - - - - - - -
Помещението е около 16 кв. Мисля, че и двата ще ми свършат работа.
:offtopic: Дотук трима човека помогнаха на човека, като му отговориха на въпроса.
Mitko Georgiev, да почнем отзад напред...С какъв бюджет разполагате за покупка, без монтажа?
Такааа... Предвидил съм около 900-930 лв. с монтажа. Затова гледам климатици, които са на "промоция" с включен монтаж.
Те на "промоция" са най-читавите модели....Успех с покупката и късмет!
На мен ми е ясно... аз също се занимавам с търговия. Ти какво би ми препоръчал?
С този бюджет едва ли ще намерите нещо качествено.
Ето ви един вариант: GREE GWH12KF
Ще тествам някой клима под 1000 лв. и след това ще изкажа мнение. Между това HITACHI RAS/RAC-E10HA :: Инверторни системи :: Инверторни системи :: Климатични системи :: Климатици :: Technomarket Bulgaria и това PANASONIC CS/CU-RE9PKE :: Инверторни системи :: Инверторни системи :: Климатични системи :: Климатици :: Technomarket Bulgaria кое да избера ?
Този панасоник го дават до -10 на отопление в сайта. Hitachi-то е по-добрия избор - има тема в форума за него.
Пробваи Хитачито ... Ако е за над 17 кв вземи 12-ката . После може да споделиш впечатления ...
Благодаря! И аз съм повече за Хитачито. Казаха ми, че Хитачито е много чувствително към леки промени на напрежението - лесно изгаряла платката около захранването, колко е вярно не знам.