Здравейте,
Какво мислите за този климатик, ако някой го има нека да сподели доволен ли е
Цената му е 959 с монтажа. Заслужава ли си ?
Благодаря
Здравейте,
Какво мислите за този климатик, ако някой го има нека да сподели доволен ли е
Цената му е 959 с монтажа. Заслужава ли си ?
Благодаря
За същите пари се намират хитачита, по-добри са.
За всяко помещение си има климатик.Въпросът е за вашето помещение кой е климатикът?Има дадени въпроси във форума на които трябва да отговорите.
Днес щях да си взема това Хитачи HITACHI RAS/RAC-E10HA :: Инверторни системи :: Инверторни системи :: Климатични системи :: Климатици :: Technomarket Bulgaria. Обаче ме разубедиха. Между другото много ми хареса като стойностите и цената на Хитачито.
- - - - - - - - - -
Помещението е около 16 кв. Мисля, че и двата ще ми свършат работа.
Дотук трима човека помогнаха на човека, като му отговориха на въпроса.
Mitko Georgiev, да почнем отзад напред...С какъв бюджет разполагате за покупка, без монтажа?
Такааа... Предвидил съм около 900-930 лв. с монтажа. Затова гледам климатици, които са на "промоция" с включен монтаж.
Те на "промоция" са най-читавите модели....Успех с покупката и късмет!
На мен ми е ясно... аз също се занимавам с търговия. Ти какво би ми препоръчал?
С този бюджет едва ли ще намерите нещо качествено.
Ето ви един вариант: GREE GWH12KF
Ще тествам някой клима под 1000 лв. и след това ще изкажа мнение. Между това HITACHI RAS/RAC-E10HA :: Инверторни системи :: Инверторни системи :: Климатични системи :: Климатици :: Technomarket Bulgaria и това PANASONIC CS/CU-RE9PKE :: Инверторни системи :: Инверторни системи :: Климатични системи :: Климатици :: Technomarket Bulgaria кое да избера ?
Този панасоник го дават до -10 на отопление в сайта. Hitachi-то е по-добрия избор - има тема в форума за него.
Пробваи Хитачито ... Ако е за над 17 кв вземи 12-ката . После може да споделиш впечатления ...
Благодаря! И аз съм повече за Хитачито. Казаха ми, че Хитачито е много чувствително към леки промени на напрежението - лесно изгаряла платката около захранването, колко е вярно не знам.