Отговор: Panasonic CS-E09QKE
купуваш 1 платка за 420 лв и ползваш екстрата
По-точно купуваш една платка за 444 лева (стандартната цена), монтираш я във вътрешното тяло и ползваш екстрата.
Иначе свързваш климатика към Wi-Fi рутера у вас и си теглиш приложението Intesis Home от Google Play Store или AppStore. Регистрираш климатика и го управляваш през интернет. По памет функциите са включване/изключване, градуси, режим на работа, евентуално таймер и вентилатор.
Според мен приложението има демо версия, където можеш да изпробваш функционалността му и без климатик.
Командването с жива сила е по-евтино и надеждно. Нали има и таймери?
Благодаря за отговорите, полезна информация. Ако беше в рамките на 100 лв - да, заслужава си, но 400 е неоправдано.
Цитат:
Първоначално публикувано от
AC_From_Hell
По-точно купуваш една платка за 444 лева (стандартната цена), монтираш я във вътрешното тяло и ползваш екстрата.
Бих ги дал охотно! Ама за целия климатик /без платката/.
Хахаха, за 444 и марката от подписът ти трудно ще се класира.
След ровичкане модула се намира и към 120Е в Португалия по спомен. Но пак е твърде много.
Как се държи машината,интересува ме дали някой е засичал до какъв минимум пада в режим на отопление?
Няма основание да се държи зле. Като цяло са читави машини. Няма промени надолу, само надграждане.
За сега го пуснах само първия ден след монтажа, за да видя работи ли, но в следващите седмици като започне да става студено и да се ползва стаята ще му включа един електромер да тествам. Неочаквано голямо за мен, е вътрешното тяло.
Цитат:
Airfan
За сега го пуснах само първия ден след монтажа, за да видя работи ли, но в следващите седмици като започне да става студено и да се ползва стаята ще му включа един електромер да тествам. Неочаквано голямо за мен, е вътрешното тяло.
Колкото по-голямо, толкова по-добре. Нараства ефективността и намалява шума.
Цитат:
AC_From_Hell
Колкото по-голямо, толкова по-добре. Нараства ефективността и намалява шума.
Вчера го пуснах малко в стаята да поработи. Малко шумничък ми се видя, но все още е на голи стени и подова замазка, та ще споделя след някоя и друга седмица като заприлича на стая дали е шумен или не. Ще направя и клип да видите сами.
Между другото не виждам никъде в кутиите от климатика да има книжка с инструкции за експлоатация. Трябваше ли да има?
Еми трябва, на Тошибата от подписа дори CD има.
В комплекта на QKE си има книжки, вкл. и на български.