Отговор: Мнение за CS/CU-RE12QKE
Извън терасата е изведен маркуча. Удължих и този от вътрешното тяло, но ми се струват доста небрежни.
Можеше просто да сложиш гофрето от вътрешното тяло във външното.
Цитат:
Първоначално публикувано от
tony34al
Можеше просто да сложиш гофрето от вътрешното тяло във външното.
Няма как да се сложи, защото са го отрязали малко след като излиза от стената.
Няма начин да няма начин. Можеш да го снадиш с втулка. Лепила и силикони вече има всякакви.
1 Прикачен файл(ове)
Joro711, купувате си подобно съединение, както и дължина от маркуча колкото Ви е необходимо и ги свързвате.
https://forum.setcombg.com/attachmen...id=18643&stc=1
Имах предвид, че гофрираната тръба е отрязана много къса и се наложи да я наставя при положение, че съм платил 150 лева за монтаж.
Само 150 лева, и то за зимен монтаж... Чудя се, откъде са намерили гофре, за да ти го сложат? Или ти им го даде? :confused:
150 лв са напълно достатъчни за качествен, дори и зимен монтаж. Все пак сме в БГ. То, всички искаме повече, ама...
Цитат:
dodo_pv
Само 150 лева, и то за зимен монтаж... Чудя се, откъде са намерили гофре, за да ти го сложат? Или ти им го даде? :confused:
Колко трябва да струва монтаж на климатик през зимата?
Цитат:
Joro711
Колко трябва да струва монтаж на климатик през зимата?
Пък през лятото е горещо-може да искат летни. Не може да им се угоди.
Пропуснах да отбележа, че новият климатик е монтиран на мястото на стария и освен това мястото на монтаж е на удобно място - тераса без ползване на стълба и катерене, в случай, че това има някакво значение.
Цитат:
пац
Пък през лятото е горещо-може да искат летни. Не може да им се угоди.
За клиенти като тебе, има специална цена от 100 лева за монтаж и зиме, и лете. Да не се мъчат да угаждат на някого. Предлага се от много майстори и не изисква някакви познания по хладилна техника. А и бързичко приключва :thumbup
За да не отварям нова тема, питането ми е конкретно за този модел, защото вече имам два у дома. Кой вариант е по-удачен, климатиците да се оставят постоянно включени през целия ден докато няма никой у дома или да се настроят таймерите да включват определено време преди да се прибера?
Аз докато температурата е над 0 градуса ги изключвам ,когато излизам. Когато е под 0 градуса не ги изключвам и ги оставям на 15-16 градуса.
Цитат:
Joro711
За да не отварям нова тема, питането ми е конкретно за този модел, защото вече имам два у дома. Кой вариант е по-удачен, климатиците да се оставят постоянно включени през целия ден докато няма никой у дома или да се настроят таймерите да включват определено време преди да се прибера?
...няма такова удачно правило...всеки си е.е жената както може:eek:...аз в началото на отоплит. сезон го включвам на 23° и къде Март го изключвам пак на толкова...