Отговор: Re: Panasonic KIT-Z35-XKE Etherea
Е анджък де - как да се модне и моя?
Отговор: Panasonic KIT-Z35-XKE Etherea
Има два мода за размразяване в сервизното упътване. Достъпа до там е чрез дистанционното. Може да пробваш да смениш някоя от настройките и да видиш как ще се отрази на работата.
Мисля ,че втория мод спира напълно размразяването .Внимателно с него.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...381da1e710.jpg
Sent from my LM-F100 using Tapatalk
мен ми прилича на кофти монтаж
Re: Panasonic KIT-Z35-XKE Etherea
Особено ако е от техно веригите там почти никога не вакуумиран ако неги накараш изрично. Мода е съвсем друг но се разглобява външното тяло.
Благодаря, пичове!
Вакуумираха и тестваха. От Вимакс е монтажа.
Вярно, че е в гаранция, така че отпада модването. Ще си го търпя - така или иначе сме го взели за лятото и преходните сезони.
Sent from my Mi 9 Lite using Tapatalk
Цитат:
Първоначално публикувано от
floydogi
Ще си го търпя - така или иначе сме го взели за лятото и преходните сезони.
Сега ще трябва да си предефинираме форумното понятие "лятна машина".
Ми нито е лятна машина нито нищо. Супер си е!
То пък като чели Фуджаците са по-хубави.
темата за модела може да се обедини с тази за цепениците като гледам :))
Ще помоля, без излишен спам.
Изпратено от моят Mi Note 10 с помощта на Tapatalk
Цитат:
Vasil Vasilev
Ми нито е лятна машина нито нищо. Супер си е!
Цитат:
Vasil Vasilev
А и тази Етерия не е минала зима, с нов дефрост е и е много тиха вътре. Това е от мен.
Това от долу ли е прословутия нов дефрост на супер машината? Явно имаме различни критерии за това колко дефроста на нощ трябва да има зимна машина.
Цитат:
floydogi
Пуснах го към 22:00. В помещението е топло, тъй като работеше фурната, и си офи по принцип. В 23:15 - дефрост без никакво заскрежаване на питата. Показва - 3 външна температура. В 23:25 се набира да загрява. Хубавото нещо е, че при дефроста затваря жалузите, че стария ми haier си духаше най-нагло студ при тази ситуация. Ако дочакам следващия ще пиша след колко време е.
Update:
Всъщност след всеки цикъл на ON питата е побеляла. Точно в 0:13 започна дефрост и питата се изчисти за 10тина секунди. След 5 минути компресора спря и жалузите се отвориха. След още минута пак се включи компресора и започна да пука вътрешното тяло. Навън показва все още -3.
Та в общи линии машинката си ми харесва, нали си е моя. Малко офи, щото послушах Вимакс и жена ми за 12-ка, ама като гледам на 9-ката са и същите минимумите, та е въпросно дали би имало ефект. Иначе помещението е южно, отопляеми съседи, 21 кв. с усвоената тераса, готви се в него, а има и парно.
Update 2:
01:03 - дефрост.
01:50 - дефрост.
А мина ли ти през акъла, че три тези външни температури, каквито описва автора, влажността е висока и замръзването е гарантирано. Какво се правите, че вашите хич не размразяват. Ами извинявай, ама моето ЛГ вече, взе да се предава, да не размразява. Честно предпочитам да ги дъне през 40 минути. Вчера, Фуджито и Уруруто правиха много дефрости. Да не говорим,за едно Хитачи, дето го съжелих.
Ами как да не прави, като му отнема да 30 минути да побелее целия. Вие вашите климатици, на айзберги ли искате да приличат. Аз предпочитам да дрънкат дефрости през 1 час. Особенно, като падне мълга......ужас. Ти прочете ли, че питата му е побелявала. Аз имам старата Етерия, ами супер е. Контролни дефрости и аз не обичам. В случая не са контролни
Вместо да се напъваше да пишеш тая тъпотия как само при него имало уникални условия в България, които го карат да дефроства точно на 50минути да беше прочел два поста нагоре от предходния цитат.
Цитат:
floydogi
Мда - дефроства по часовник без да има нужда, щом е около и под нулата. Не съм засичал точно на колко време, че не го ползвам много много. Та ако някой знае какво се пипа в настройките за дефростите, да сподели, моля!
Не е лошо и да почнеш да правиш разлика между побеляла пита и такава която има нужда от размразяване, защото не е едно и също!
Това ли новия уникален дефрост за който писа? На 50 мин. като е под 0-та.
Ти, там ли беше, да му видиш питата?
А ти наистина ли седна да ни обясняваш колко е смислен дофрост по време, на 50 минути. :))