Re:Проблеми с климатици Samsung
Здравейте !
От скоро климатика( Samsung AQV-09ABA) както си работи спира и на диспея показва следните цифри - E2 37 ... съответно спира работата и не се подновява докато не пусна и спра от дистанционното.
Моля за вашите съвети ? :help
Благодаря предварително,лек ден и весели празници !
Прочети предните страници и ще ти се изясни ситуацията. Нищо ново под слънцето, оправия за сега май няма...
Имам проблем с един aqv-12vbc.Не работеше и ми показва на дисплея E101.Смених и двете платки, но без резултат.Моля за помощ!
Сменяй климатика и ще се оправи ако изобщо samsung може да се нарече климатик.
Не е толкова лесно.Възможно ли е да е компресор?
Намери сервизното на модела по точно кодовете с грешките.
ne mi pomogna tova servizno
Не ми помогна това сервизно.
Mod.edit avenger Писането на кирилица е задължително,а спазването на елементарни правописни правила-препоръчително!
Някакви мнения на зоти модел SAMSUNG AQ-12FC
Цитат:
Първоначално публикувано от grubi81
Някакви мнения на зоти модел SAMSUNG AQ-12FC
:yikes 2 бр. за 718лв. гледам и не вярвам на очите си, в Метро.
Новия каталог от 15.01. влиза в сила.
Каде видя това преди час два бях в метро и гледах климите?
Цитат:
Първоначално публикувано от elistas
SAMO NA DISPLEQ IZPISA 46 A OT 15 MINYTI DAVA dF I NE RABOTI KOSHMAR YTRE SAM NA BOI V MAGAZINA ZA MEN SI E DEFEKT A PAK I PARI DA MI DAVAT ZA SASHTIQ MERSI
Когато изпише "df" на дисплея климатика спира да работи{по точно перките} и започва процес на разскежаване на външното тяло. Не пипаш нищо, той сам почва да работи когато разскрежи.Аз също имам AQV12VBC но се чудя има ли начин ръчно да го пускам това "df" {defrost}
Аз съм с AQV-09FAN и разскрежаването трае не повече от 4-5 минути. 15 минути ми се струват твърде много. Освен това Самсунга ми разскрежава много по рядко от Фуджицуто, което пълни по 2 кофи вода (лед) на ден от разскрежаване.
Здравейте !
Преди време се обадих на сервиза относно порблема Е2 37.Казаха,че този проблем идва когато климатика не е включен директно в мрежата,а чрез удалжители в който са включени и други ел.уреди...Трябва да се включи директно в мрежата...За сега проблема изчезна.. :)
Проблемите с тази марка никога не изчезват!!!
Цитат:
Първоначално публикувано от Slade
Аз съм с AQV-09FAN и разскрежаването трае не повече от 4-5 минути. 15 минути ми се струват твърде много. Освен това Самсунга ми разскрежава много по рядко от Фуджицуто, което пълни по 2 кофи вода (лед) на ден от разскрежаване.
Какъв извод трябваше да си направим не ти се разбра? Самсунга или Фужитсуто има по-добър дефрост?