незнам дали е тук мястото ,но да попитам-значи вчера и двата климатика се обскрежават ,и двата спират за кратко ,изтичат им водите и пак тръгват,но понякога единия преди да спре духа студено,това проблем ли е?
Преглед за печат
незнам дали е тук мястото ,но да попитам-значи вчера и двата климатика се обскрежават ,и двата спират за кратко ,изтичат им водите и пак тръгват,но понякога единия преди да спре духа студено,това проблем ли е?
Не би трябвало да е проблем,просто някой от дтчиците е малко по-неточен в измерванията си.Но при Самсунг щом засега си доволен като цяло,по-добре се радвай и не пипай нищо....
Цитат:
Първоначално публикувано от nebelservice
Да, кода е верен, обаче нищо не се променя!! Пък и ако чакам гаранцията да изтече, то ще ми побелее косата!
Здравейте, модел Samsung AQV 12 UJA - свети само зелената лампа и не работи?? Какво може да е? Търсих модела в К&К, за кодове, грешки и т.н. но го нямаше......
Кво става с тия Самсунзи днес гледам масово ги хванала бялата смътр.
Здравейте и от мен.Проблемите с тези климатици ще продължат ако не си потърсим всички правата като потребители.Аз също си патя от климатик Самсунг и сагата ми продължава вече 2 години.Обърнах се към защита на потребителите и за моя радост с тяхна помощ ми смениха изцяло климатика,за жалост със същия модел.И сагата започна отново.Изписване на милион и една грешки придружени с вибрации и шум.Мисля отново да се обърна към защита на потребителите пък да става каквото ще.Аз съм смалко дете и ми писна сутрин заради тъпия климатик да го намирам премръзнал
Вземи и го подмени с друга марка здравето е по важно особенно за дете още повече. Вече знаеш от какво да бягаш най вече от хипермаркетите.
така и ще направя,но първо ще си потърся правата до дупка.писна ми да ни лъжат и да няма последсвия за това
@dm.petkov
Обясни ако обичаш, кой и какво те е излъгал, във връзка с климатика ти Samsung
NEBELSERVICE: на твоя въпрос ще отговоря така;
ако си прочел по горните постове ще добиеш една добра представа за какво става въпрос.ако до
йде клиент при тебе ще му набиеш ли най големия си боклук като го хвалиш до небесата.при първата ми рекламация не в прав текст ми казаха че съм се преебал.как да реагирам според теб?!?!?
...с щангата...Или с бухалка,което ти е под ръка.
И удряш в капачките или в пищялите...докато не обещаят повече да не лъжат и продават боклуци...
С бухалка??? Не е коректно да се отговоря така на човек, който си е направил избора и сега се обръща за съдействие или помощ. И мен ме подигравахте за Самсунг до степен да крия колко добре и безпроблемно работеше години, преди да бъде ремонтиран. После взех Дженерал Илектрик, пак последваха подигравки, но се обзаведох с инструмент, пуснах си го сам и не говоря за работата му по същата причина, както и за Самсунга и повече специалист няма да пусна да се докосне до него, щом заслужава щанга или бухалка.
gurom избора си го направих сам истина е,но при теб е работил.при мен се почнаха проблемите месец след като го купих.за сведение фирмата която го подържа гаранционно-аз съм много доволен.влизат ти в положение и никога не са ми отказали на повикване,а то беше през два дена-БУКВАЛНО.можеш да си направиш изводите за новите самсунзи
Всичко е възможно, но човек е така устроен, че най-много вярва на собствените си очи и опит. Може да съм рядък късметлия, но въпреки това не мога да приема човек, чиято работа е да поправя, да прокламира унищожаване. Унищожаването като решение и баба го знае, а който наистина разбира, дори унищоженото ще поправи и ще го направи работещо. Не един път ми се е случвало това и въпреки, че не съм всезнайко като някои други, много пъти ми се е случвало да се изумявам на "майсторството" на унищожителите... Унищожението е лесно, поправянето е значително по-трудно, но не всеки го може...Цитат:
Първоначално публикувано от dm.petkov