интересувам се дали някой ползва този модел и има ли някакви набюдения и впечатленията от неговата работа,тъи като си взех такъв и ми се иска да споделите какво ви е мнението
интересувам се дали някой ползва този модел и има ли някакви набюдения и впечатленията от неговата работа,тъи като си взех такъв и ми се иска да споделите какво ви е мнението
Вътрешното тяло е много красиво обаче за съжаление ще кажа че онзи ден ходих на диагностика на такъв и се оказа че е изгоряло импулсното на външната електроника.Утре ще се разбере колко ли ще струва да се съживи климатика.
а иначе доволен ли си като работа от него? колко време го ползваш?
LG е чудесна марка! Единствения й недодтатък е, че не става за отопление...
Съжалявам за коментара по-горе. Искренно ти пожелавам, да си попаднал на първия екземпляр, подходящ за отопление!
Може да не топлят, но не се чупят/изключвам инветорите/, ако това те утешава
защо има ли проблем с тях? сега забелязах че външната част от време на време спира да работи,и след малко пак тръгва а вътрешната част си върти това нормално ли е? тъи като нямам представа и ми стана чудно
Няма защо да се притесняваш, това е нормално поведение при тези температури... а и за зимата - ти нали от Петрич беше... или от Сандански?
от софия съм и в момента го прави това пък на вън не е толко студено сега преди няколко дни когато беше по студено не правеше така и външното тяло работеше постоянно а сега външното тяло спира и пак се пуска нормално ли е ?дане би да е достигнал зададената си температура и затова да спира?
аха успокой ме,защото аз си мислех че само на on/off климатиците им спират външните тела а не и инвенторните,и сега като спира и не е в режим на размразяване се стреснах че нещо му има