Пет кубични метра в минута май.Цитат:
Първоначално публикувано от babati
Преглед за печат
Пет кубични метра в минута май.Цитат:
Първоначално публикувано от babati
“Тих” режим m3/min 5.0 5.0
Ниско m3/min 8.5 8.5
Средно m3/min 11.5 11.5
Високо m3/min 14.5 14.5
Max m3/min 16.5 16.5
Това в кой документ може да се види?Цитат:
Първоначално публикувано от cooler
В новия ни каталог за тази година .... струва ми се че го бях шернал в някой предишен пост.....
За сравнение при FTXS 35G cool heatЦитат:
тих режим m3/min 3.5 5.4
ниско m3/min 4.8 6.4
средно m3/min 7.7 8.5
високо m3/min 10.4 10.6
Доста ще подухва тоя флагман като за 17 дБ на студено.За високата нямам думи.Ейдриън Нюи трябва да му "барне" аеродинамиката.
Както казах нашите са пипнали турбината и се кълнът че от там идва тишината .... въпреки че арткулът от миналата година също беше с наклонени ламели на турбината но там тихия режим е 19 дб
Ок,практиката ще покаже.
Ако е така...идеално!Цитат:
Първоначално публикувано от frescor
Нали това е целта...да имаш значителен дебит при ниски шумови нива,и при малко обороти на турбината :wink:
Но не знам къде са обявени тези стойности!
За съжаление типично по корейси в сервизното са написали само високата стойност на вентилатора въпреки че са споменали L/M/H ...
не можах да намеря каде съм качил каталога, но утре ще го шерна в БГ вариант
И аз :Drinks:Цитат:
Бе викам си - откога не съм виждал такава опашка за банани! Пък тя за какво била... :))Цитат:
ба банани това е утопия.... гледай за климатици какво става
Май ще се окаже, че ТМ ще пуснат дванайската на най ниска цена. Все още висока, но поне малко по ниска от малкото предлагащи я. Само 2099лв. :laugh:
Е, остава да чакаме отзиви от чакащите на опашката :rolleyes:
Много интересно ще се получи,ако този модел е това за което се представя!
Рецептата ми се вижда позната - двойно роторен компресор,по голям изпарител и турбина на вътрешното...същото ''снаряжение'' с което се появи преди години FD серията на МЕ и ме спечели като клиент.
Обещава много тая машина...само не знам как ще ги отдава на минимум при отопление тези 300W ???
Тошко 5 ''изключва'' единия цилиндър...а LG как ли ще го направи...не ми е ясно???
...Може би ''Колер'' ще знае :grin: