4 Прикачен файл(ове)
Отговор: AR09/12HSSDAWKNEU пристигна
Подсветка има на луксозното жично и тъчскрийн модела:
Прикачен файл 17440Прикачен файл 17441
Тъчскрийн:
Прикачен файл 17442
Тъчскрийн централизиран контролер:
Прикачен файл 17443
Ето и клипче за него: https://www.youtube.com/watch?v=OG1i0DxFJ1U
Чакаме да излезе и новия тъч модел, който ще е супер евтин и изглежда много яко.
На 6-та серия освен, че е с подсветка power е фосфоресциращ. На сузумито не беше ли също фосфоресциращ?
не знам ,нощем не ходя в офиса :))
Цитат:
Първоначално публикувано от
Alexi
не знам ,нощем не ходя в офиса :))
Този офис тоалетна няма ли? Загаси ламБите и готово :)
има прозорец ве .. но мога да му направя някаква тъмнина ще го пробвам ..
На предния модел,Jungfrau-F е със фосфорни бутони дистанционното ми.А относно това че е малък дисплея ,така е ,но през Android app имаш много настройки и опции за триъгълния.Само не може да се разберем за консумацията с него,не ми я показва в андроид апа.
за андроид не искам да чувам аз
Какво не му харесваш на андроида Alexi?
Приложението го има и за Iphone.Иначе днес му засякох консумацията по неговя дисплей.От 7 без малко сутринта до сега ,не е спиран,настроен на 24 гр и авто вентилатор.Стаята му е 16 кв,със прозорци на изток ,юг и запад ,слънцето я грее от 7 сутринта ,докъм 3-4 следобед като си сменя стъклата греенето.Без климатик си става 30 гр в ден като днешния.С отворени врати,към другата пак южна спалня от 13 кв и коридор между тях 7 кв.Показа 3,4 кв за тези 12 часа.Като че ли,ми се струва повечко ,но явно имам големи загуби.
Прежали някой лев и си вземи ватметърче. Да сравниш минумумите и на двата Самсуняка.
Тъкмо разбрах от жената,че към 13 часа е спряла големия и е отворила и вратата на хола и до 18 часа,триъгълния се е справял и с още 25 кв.м.Аз ватметърче имам,просто сега е на големия но ще го преместя.Иначе неговата консумация съм я виждал до 240 в ,докато на по стария ми ,който е с еднороторен компрсро ,под 310 в не е падал
Макар че се вижда от снимките, да попитам защото ми е важно - движат ли се от дистанционното клапите и в двете посоки?
Цитат:
luka
Макар че се вижда от снимките, да попитам защото ми е важно - движат ли се от дистанционното клапите и в двете посоки?
Да, всичко се движи.
Цитат:
AC_From_Hell
Да, всичко се движи.
Благодаря. Значи и той влиза в списъка.
Да споделя за шума от турбината.Преди да го монтирам сложих вътрешното тяло в хола под другия ми климатик и на първа и на последна степен ,триъгълния беше по тих.Обаче когато се сложи в другата малка стая и ми се струва шумен и на 1 ва степен,а на високата е направо ураган.Не мога да си обясня ,защо така в по голямата стая изглеждаше по тих.Иначе на тих режим от 16 дб ,и до него да си сложиш ухото няма никакъв шум от турбината.Снощи на тих режим и зададени 26 гр ,в стаята беше 25,7,без да се усеща течение и шум.Но,при тръгване на компресора се чува леко фреона вътре и се получава така ,че турбината не се чува но се чува фреона и пак няма пълна тишина.Явно за спалнята ще си карам на спрян климатик през ноща :).