Отговор: Информация за LG E18SQ?
Абе вашите усти много знаят, ама 90% от пишещите тук не са виждали 99% от климатиците, за които говорят...
Цитат:
Първоначално публикувано от
Jack Krauser
На Фуджитсу моделите наистина топлят, но имат много странен и дървен дизайн. Както и дайсекая на Тошиба. Такова нещо никога не бих си взел. Вътрешните тела все едно са дялани с тесла. Приличат ми на кашони стърчащи на стената.
Затова предпочитам LG, Panasonic, Mitsubishi и Sharp.
Вътрешното тяло LT/LU е спечелело наградата reddot design award winner 2012. На външните тела не дават награди.
- - - - - - - - - -
Цитат:
AC_From_Hell
Абе вашите усти много знаят, ама 90% от пишещите тук не са виждали 99% от климатиците, за които говорят...
Тук става въпрос за един климатик и не се безпокой,виждал съм го.
Цитат:
emil vasilev
И през последните 3 зими колко пъти са падали температурите под -10гр. и ако са падали колко дълго са се задържали?
Не ми се изпада в дребнава полемика, но първата зима на климатика беше 2011/2012 .... колко от вас си спомнят колко време беше под - 20 градуса в София тогава?
Освен това не визирам последните 3 години, от 1 година не живея на квартира и се топля с термопомпа въздух вода!
Нямам нищо против моделите на грее и на фуджитсу вероятно са добри климатици, но непонасям голословни хейтвания...