Това на охлаждане ли се получава? :tazЦитат:
Първоначално публикувано от kalcheff1
Преглед за печат
Това на охлаждане ли се получава? :tazЦитат:
Първоначално публикувано от kalcheff1
edi1, 12 JPL или нещо такова. Само от още 2 ми остана да се отърва :azn: Малко невнимание ( по форумите ), после цял живот страдание. :) Иначе с датчика от дистанционното и собствен ТЕЦ си е пушка.
ПП Май има недоразумение, не са действителни 28. Има нещо лепнато отгоре на вътрешната пита, не се научи китаеца да не слага датчици там. :monster
ПП Извинявам се на собствениците на Санио, че изместих вниманието към най - добрата марка :)
diksanal Много благодаря за информацията. За сега ще се въздържа от закупуване. Цената ми се вижда висока.
имам санио DK36U от 3 години не съм имал никакви проблеми с него, но напоследък ми прави впечатление, че много често размразява, въпреки, че питата не е чак толкова много заскрежена. това според вас нормално ли е?
Дефинирай "много често" и дай подробности, при какви условия работи.
Ами bobrcoo ,гледам,че отопляваш 80м³ с този санчо,което не е малко,а и пишеш,че повече от 20° не си постигал,което не е добре.И комбинацията от мъгли и ниски температури по Видин,и помещение което явно идва в повече на климатика,ще е така-ще се напъва и по чест дефрост.Та работи в посока на изолацията,или трябва да му помагаш с допълнителна мощност,или рокада. :)
еми на около час, час и половина, условията са ужасни във Видин неможем да се отървем от мъгла, на северна страна е незнам до колко има значение това
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1322050200[/time]_________________________________________________
утре слагам даисекай 6 за около 18м2 спалня и да му помага, та дано малко окаже влияние, за изолация имам 6см на тухла 30см мисля и за вътрешна на външните стени
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1322050357[/time]_________________________________________________
искам да питам това нормално ли е или е необходима някаква друга интервенция
Sanyo SAP-DK36U
Отоплителна мощност: 4.5 kW (0.3~5.7) 15350 BTU (1020~19450)
Консумирана електроенергия: 1170 W (120~1585)
СОР: 3.85
За тези условия и разположение е нормално-нали все пак си размразява добре,а заскрежава равномерно питата?И щом топли,но помоща ще му дойде дюшеш. :Drinks:
Нормално си работи, предвид условията. Не се притеснявай за машината, ама помисли за дограма/щори/изолация.
ок благодаря Ви
големи мъгли и при нас тия дни ,нормално е ,доста голямо помещение си му поверил да отоплява ..
вчера монтирах тошко и разликата веднага се усети, санчо каза офф и си отдъхна. Но разликата между двата е огромна очаквах тошко да е по тих от санчо ама не, а и самото изпълнение и пластмасите са много много различни тошко все едно са го правили в някой гараж, въпреки че и двта са правени в таиланд и малайзия.
Кой модел ТОШИБА си взе и при какви настройки го ползваш.
дисекай 6 , автоматично и на давта ги оставям така
Шума винаги зависи и от възприятието на конкретния човек.6-а серия имат и куайът, но зависи дали на този режиим ще може да отоплява добре.Може да го пробваш.Иначе и на моите турбината е само на АУТО.