Моля за мнение за климатизатор Sanyo SAP-EX22P. Реално поддържа ли този нисък минимум и как се представя пре студените месеци относно дефроста.
Моля за мнение за климатизатор Sanyo SAP-EX22P. Реално поддържа ли този нисък минимум и как се представя пре студените месеци относно дефроста.
Отлична машина. Реален минимум, лед няма да видиш по нея. Някъде из форума му бях поствал дефрост-алгоритъма.
П.С. Най-важното е от кого е сервизирана и монтирана машината.
Саньо са незабележими машинки ,ще останеш доволен ако е в добро състояние
А! Ключовия израз е добро състояние. Този в къщи (Sanyo F22 V6P) при около 300 W почва да фъшти като вакуумна тенджера.
Съжалявам за офтопика, ама как функционира и какви гозби се приготвят във вакуумна тенджера?
Племенника има такъв,като екстри е добре даже много добре ,минимума го подържа вярно ама тогава нито топли нито охлажда само дето е включен.За дефроса мога да се закълна ,че е много зле под нулата твърдо на всеки час поне един,и е шумен дефроста.
Няма 30м2. ама на 2.20м. височина е тавана ,и машината е 28-ца,топли я не е проблем ама размразява по часовник.
Да, под -7оС размразява на всеки 2 часа. Останалото е аномалия.
Не е аномалия и аз имам Санчо и той е така,малко мъгла да види и се скъсва през 45мин.да пъшка.А под нулата е на около час.
моя пък зор не вижда в 12 квадрата ,много рядко го виждам заскрежен или да размразява