Ето е малката оса
Мерси колега и аз на това се надявам
- - - - - - - - - -
Колеги мисля да продавам 401SDR за да си помогна с парите за нова Toshiba RAS-402GDR ,ако някой има интере на ЛС за повече инфо.
Този пост е редактиран от nanizealot; 02-02-16 в 12:06.
Никой ли не иска читава Sdr с предплатена гаранция преди 15 дена
За какво ти е? Да се хвалиш на съседите? Ако си купил читав SDR, трябва да ти е много скучно, за да го продаваш след 2 седмици.
Искам да споделя впечатленията от работата на машината ,а впрочем първо да наблегнем на темата за изолацията ,която е един много голям фактрор за икономия , топлинни загуби и т.н. .И така ,както споменах ,че спалнята е 15 квадрата ,северна , тавана е свален с кнауф и вата ( 2.50см. ) стените с кнауф и вата ,дограма 6 камерна стъклопакет 30мм ,4 сезона стъкла,външна топлоизолация на цяката къща .Машината( Toshiba SDR-221 ) работи много тихо нагласена е на 22 градуса и пада до 100 W ,след което минава на он/офф и то при 0,1 градусa( което се дължи изцяло на изолацията и минималните % топлинни загуми ) днес беше -3 към 6.30 и какво да ви кажа - хайванчето си крета на 140 W като си пада и накрая си спре .Извода е следния ,трябва си добра изолация ,и да споделя ,че за една седмица е изгоряла 11kw ,някои ако не ми върва да заповяда на гости ,хем по ракийка, хем да му се похваля .Единствения минус ,ако може да се каже като минус ,е че като падне на мин. - 100w- 130 W се чува леко фреона ,но само вечер като е много тихо .За мен това не е проблем спи се спокоино ,ако си в голям град няма да го чуваш
Поздрави
Този пост е редактиран от nanizealot; 07-02-16 в 16:31.
Темата е създадена за SAP-EX22U. В случая, работата на RAS-221SDR няма нищо общо с темата. Безаварийно използване на машината още много години.
Знам ,то аз съм и създателя ,проста да не наводняваме форума с други теми ,затова писъх тук .
Да, знам, но така в бъдеще ще има объркване от потребители които търсят конкретно нещо за саньо или тошиба. Надявам се, че ме разбираш.