Някой има ли идея дали Тошиба ще изкарат това страхотно вътрешно тяло и за нашия пазар?
Някой има ли идея дали Тошиба ще изкарат това страхотно вътрешно тяло и за нашия пазар?
Има го!
http://www.v-clima.com/faq.php?id=no...er_daiseikai_v
В същия сайт има и цени.
Само липсва дисплейчето в евро-версията.
... Е точно дисплейчето го прави готино Иначе си е като всички други
Ами вземи си японче, цената е кажи-речи същата, имаш си дисплейчето + да не казвам колко по-добри параметри!
... Замислих се, но това дистанционно с маймуни ме отказва
2600 да бъдем точни....а RAS-281PDR e 2940 лв....402PDR e 3500 лв.... А колкото до дистанционното, вече е преведено, останаха малко подробности, но и тях ще довърша тези дни...
С монтажа ли? Да.
За да бъдем точни 221PDR я гледам в момента на 2690 лв с монтаж.
Деяне, къде е гледаш тази цена с монтажа бре бате....Аз нещо не откривам в нета такива цени...
@deian - ще може ли и на мен да метнеш линка,ако не е някаква държавна тайна
А иначе за вътрешното тяло - ами то дисплейчето не е лошо,но по важно е как работи климатика,а не да има разни светлинки
Ако японския нямаше дисплей,а европейския имаше то пак избора ми щеше да е този с дистанционно на езика на самурайте.
абе направо го дай тук, няма за к'во да го криеш...
О, повярвай ми, този климатик работи яко... не е до светлинките, а и тя е толкова дискретна, вградили я в капака хората. Не е някоя мигаща-пееща осака
Знам че климатика е страхотен и със сигурност не може да се мери с Осака или пък с моя фаворит по прилика с мигаща коледна украса - БардПървоначално публикувано от deian