Някой може ли да даде идея как се различава външно тяло от FVXS-F дали е 25-ца или 35-ца ако е махната лепенката? Имам едно съмнение?
Гледам, че като размери са еднакви?
Предварително благодаря!
Някой може ли да даде идея как се различава външно тяло от FVXS-F дали е 25-ца или 35-ца ако е махната лепенката? Имам едно съмнение?
Гледам, че като размери са еднакви?
Предварително благодаря!
... A как може да се разбере 25-ца ли е или 35-ца?
Драмата е следната, на приятел му слагат горната клима FVXS, на вътрешното тяло пише 35-ца, на външното 25-ца. И той е в размисъл!
Е, значи има лепенка! Има защо да е в размисъл, и е в правото си да му го сменят.
Защото му казали, че в завода са объркали капаците! За мен е безумие, но все пак да сме сигурни. За това питам? Ако пуснем на MAX и с амперклещи няма ли да може да видим каква мощност достига?
Това да не е манифактурка, такова нещо не може да стане.Защото му казали, че в завода са объркали капаците
25-та е от 4,1 до 4,5А,а 35-та от 5,4 до 5,9А в режим отопление.Имат разлика в софтуеара заради управлението на вентилатора и компресора,но предполагам няма да има проблем,лошото е ,че ви вземат за лакирани врабчета с тия объркани капаци в завода-стъжнете им живота,моля!!
П.С-Компресора е еднакъв.
...по скоро в компресора...Първоначално публикувано от frescor
Ей тва си е чиста проба измама, тези реват прокуратурата да им ... тяхната мама...Първоначално публикувано от Mega
![]()
![]()
![]()
Тези дни ще ида да му премеря консумацията и ще видим какъв е резултата! Ако се окаже вярно ще помоля моят приятел да се регистрира тук и сам да напише името на фирмата, защото е много известна и с доста претенции!
А той реално за какво си е платил? 25 или 35 ?
Платил е за 35-ца подова.
Значи лееекинко са го хлъзнали по пързалката. Искайте си вашето. Май няма как в това топло време да го напънеш на макс ,така че с амперклещите не вярвам да стане номера. Има вероятност и при смяната да получиш 25ца в кожа на 35,всичко им е еднакво,само софта не е.
... Ами аз съм само любител на тема клими и по-скоро правя услуга. Работата ми е друга, просто климите са ми хоби, или мания да кажем. Ще помогна на моя приятел с каквото мога, но аз не съм професионалист все пак![]()
... Развитието по случая е следното:
След симулиране на външна температура към 1-2 градуса с плик с лед и работа на Hi Power Mode, климата не можа да качи над 1340 вата. Явно външното тяло наистина е 25-ца! Ако беше 35-ца би качило над тези стойности, които са нормални за 25-ца. Оставям на моя приятел да се бори и ако реши да сподели името на фирмата, която му е продала и монтирала климатика!