Отговор: TOSHIBA DAISEIKAI V
Не е дефрост.И при мен се е случвало 2-3пъти.При мен когато е дефрост се усеща.За сега не съм го видял заскрежен,а за дефрост да не говорим.Дайкина вече дефроства,хванах го случайно но дали е по време незнам.Външното ми се стори че не е заскрежено.
- - - - - - -
- - - - - - - - - -
2 Прикачен файл(ове)
Стават ли като са от PDR?
Едни и същи са .След два три месеца като му направя профилактика ще я сложа.
Сигурно и от UDR ще стане, то визуално телата са еднакви, подвижния панел и т.н.
Каква е тази щора? Къде стои и за какво служи?
Много е тъпа щората, ама без нея не може. Насочва струята в разни направления. Механиката на задвижването и е много зле. Който я е измислил, със сигурност е бил фелостипетист и никога не се е качвал в автомобил с електрически задвижвани стъкла.
На жалузите ли викат щора? Чак сега ги познах през найлона. Поне на PDR са измислени и направени от добър /пластичен/ материал и с хитро закрепяне. Жената вече 3 пъти се опитва да ги счупи и още не е успяла. Само бута по 1-2 пера, но лесно ги слагам.:lol:
Може и да са направени от добър /пластичен/ материал, но са измислени от същия жълт фелостипетист.
Здравейте , от какво предполагате че е това-от лагер ,втулка или нещо като дисбаланс на турбина.Прави го много рядко ,но въпроса е защо.https://www.youtube.com/watch?v=Nj4E...ature=youtu.be
1 Прикачен файл(ове)
Това е от втулката. Трябва да я свалиш и да изчистиш каналчетата за смазка с бензин. Затлачени са от кофти грес. След това я намажи със смазка на FESTO или BOSCH, за цилиндри. Като монтираш турбината, провери разстоятието от маркера в сервизното, като измереното е добре да е с 1 mm. по-малко. Ако си правил профилактика наскоро с разглобяване, може да си усукал случайно конзолата. Аз се бях прецакал така.
Успех!
Втулка
Изпратено от моят MI 5s с помощта на Tapatalk
Профилактика не съм правил.След 2-3 месеца ще правя.Явно ще е с демонтаж на вътрешното.
Профилактика се прави след охладителния сезон. Втулката се сваля и на място, но от човек, който познава добре машината. Моето вътрешно го бяха повредили малко при монтажа и като го оправих, се усука основата на конзолата.
На 90% съм сигурен че в Бургас няма техник който да познава добре машината.Повечето дори незнаят елементарни неща.