Покупка на климатик Тoshiba - Daiseikai-3
  Здаравейте на всички!
Имам нужда от съвет.Предстои ми покупка на 2 климатика Toshiba Daiseikai -3 -10ка и 13ка, за двустаен апартамент с изолация и дограма.Едната стая е 25кв.,а другата 13 кв.м.за отопление.Кажете достатъчно надеждни ли са тези 2 климатика.10ката е за спалня ,но по документи я дават вътрешното тяло 27 db.В момента в спалнята съм с Daikin 9-а подов -21db.Става ли Toshibata за спалня от към шум на вътрешното тяло? 
     Re:Покупка на климатик Тoshiba - Daiseikai-3
  Перфектни са за спалня....
  предлагат ми и mitsubishi src 25,35zgh.а в момента сам с даикинftx50gv и fvxs25.ниама да ви казвам за какъв минимум става въпрос
  Да, знам, сещам се когато беше писал за тях....
  Сина ми от 3 години и половина спи под една 10-ка ІІІ серия без какъвто и да било проблем.Машината е на 2 метра от него.
  просто тази 18ка ме издухва тотално в хола
   Цитат:

Първоначално публикувано от edi1  
 Сина ми от 3 години и половина спи под една 10-ка ІІІ серия без какъвто и да било проблем.

Хайде бе, miroslav.sm! На Еди сина на 3 години стана, докато си избереш ти климатик... :taz
  Знам, но ми омръзна да сменям клими. Митсубиши отпада, защото казват минимума не е верен, а с тези Дайкини, простоооо, Тошибата верен ли е мин.
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1326394380[/time]_________________________________________________

Да оставя ли подовия Дайкин или да минавам направо на 2 Тошиби?
   Цитат:

Първоначално публикувано от miroslav.sm  
 знам но ми омрузна да смениам клими митсубисши отпада заштото казват минимума не е верен а с тези даикини простоооо тошибата верен ли е мин.

Ми на RAS-10SAVP-E Daiseikai 3, май минимума реално отива с 30-40w. нагоре, по спомени от потребители,което не е фатално мисля.Ако си пък тотален фен на ниските минимуми, трябва да се насочиш към машините за японския пазар на 100/200v.,и преди всичко към саньо и тошиба-високият клас.
  Добър е минимума, доколкото може да се съди по консумацията.Виждал съм моя да работи часове на около 160 вата.Иначе машината си работи много нежно, когато поддържа, няма никакви странични звуци.Дори и да работи ОН-ОФ, изобщо не се усеща.

да оставя ли подовия даикин или да минавам направо на 2 тошиби
[/quote]

Ако решиш да продаваш подовия пиши ми на лични да се разберем нещо.
  5-та серия е още по голяма гъзария , иначе няма никаква разлика от 3-та освен цената..
   Цитат:

Първоначално публикувано от aimilios  
 5-та серия е още по голяма гъзария , иначе няма никаква разлика от 3-та освен цената..

глупости. :taz
   Цитат:

Първоначално публикувано от Kasap  
 глупости. :taz

що така мислиш?
   Цитат:

Първоначално публикувано от aimilios  
  що така мислиш?

Щото нямат нищо общо. Прочети им сервизните, не говори наизуст.