Отговор: Toshiba RAS-107SKV-E3 / RAS-107SAV-E3 - 1145лв. с монтаж - заслужава ли си ?
Абсолютно при всяко тръгване се форсира за съжаление.Няма режим при който може да го избегнеш.
Отговор: Toshiba RAS-107SKV-E3 / RAS-107SAV-E3 - 1145лв. с монтаж - заслужава ли си ?
Ясно. Благодаря, няма да е той значи :)
Що така се форсират тези тошиби при тръгване, а са най-препоръчваните климатици във форума. Има нещо, но какво е...?
Каквото и да ти говорят , знай , че става дума за пари .
Цитат:
Първоначално публикувано от
milanov
Що така се форсират тези тошиби при тръгване, а са най-препоръчваните климатици във форума. Има нещо, но какво е...?
Отговорът е: Маде ин...
Имам две тошиби DR. Имат светодиоди, за да се познава кога работят. Не се успиват, не дефростват,
не вдигат клапи, не шумят отвън.
Имам и японски Дайкин - по-голямо дърво няма!
III серия не се форсира при старт.
Цитат:
Първоначално публикувано от
edi1
III серия не се форсира при старт.
Как оценяваш работата на III серия спрямо 9LDC?
Сузуми 16 не съм го чувал да се форсира след он-оф ,само след дефрост но то е нормално.
Трудно мога да сравня двете машини, понеже работят при различни условия и имат различни задачи.Общо казано, ТОШИБА работи по- меко и нежно, но и двете машини топлят идеално, без каквито и да било проблеми и от към мощност, и от към комфорт.