... Мислех да се пошегувам, но се отказах. Това не е за шега, за рев е.
... Мислех да се пошегувам, но се отказах. Това не е за шега, за рев е.
Имам и два повода за гордост. Аз съм бил първия клиент за 15 години, който съм бил недоволен от извършения от монтаж и първия, който се е заинтересувал каква консумация има трансформатора и по-подробна информация за възможностите и екстрите на климатиците.
мамини сладури...............ПРОВИДЕНИЕ ще има ли за тях.само да спомена,че докато ЩЕРЕВИ слагаха ЕДР-а,жена ми готвеше............
Този пост е редактиран от DUNDURMA; 29-11-12 в 01:04.
providenie@
Само не разбрах, ти къде беше през цялото време на хаоса?
Плати ли им? Аз лично бих задържал парите и климите до отстраняване на щетите. Преди 5 години си поръчах диван и от мебелната фирма го изпуснаха при което се получи голяма дупка в новия ламинат. Отказах да им платя докато не ми подменят ламината - подмениха го с много разправии.
Гледам снимките и не мога да повярвам на очите си.Тези хора за прахосмукачка слушали ли са.След наш монтаж хората казват ,че е по-чисто от колкото преди монтажа.
Клиента има най-голяма и основна вина за да стоят нещата по този начин. Не са предприети действия от негова страна за минимизиране на ефектите от пробиването на стената. Например цялата стая можеше да се покрие с найлон, ама дребни сметки негови или на жена му да не се охарчат с 5 лева.
Този пост е редактиран от valen1; 29-11-12 в 18:27.
Една част от хората/клиентите изобщо не им идва на ум, че ще се дупчат дупки, а пък не им е това работата.Според мен нищо не е пречило фирмата да си купи една евтина прахосмукачка за 40-60 лева която най-вече да е мобилна и когато дупчат да засмукват праха, а за по едрите парчета отдолу да имат кутия.
В ситуация като горната фирмата ще спечели веднъж(при монтажа на този климатик) и ще изгуби многократно(от следващите покупки), поради недоволен клиент.
Мондари има във всяка една професия...
Не съм съгласен за 5те лева. Платих 1740 лв с безплатен монтаж + 50 лв за тампони ако съм бил искам да са по-безшумни. На въпросите за къде ще трябват найлони да се покрие. "Дай тук за паркета". Използвани са найлони под дупките. Дойдоха без предварителен оглед и без уговорка за ден и час за монтаж. Детското креватче бе с един пръст прах и всички играчки и всичко в стаята. Следи от отпечатъци на обувки по спалното бельо, където ние спим. И това което се вижда след като е махнат найлона с големите парчета. Първия недоволен от монтаж съм бил.
...абе виновен, ама поне е Първи...щ'от някой цял живот се втори...
Да, така е. Климагруп ООД е слято, а не Клима груп, от които желаех да ги закупя. Името на фирмата е подвеждащо и наподобява оригиналната Клима груп. Обещания по телефон за идване да се погледне неработещия климатик и издаване на финансов документ на плащането. Когато и да отида все е заключено и са по монтажи. Попаднал съм на фирма менте на известна фирма.
- - - Обновено - - -
А от фирмата доставчик на климатиците му, в които сайтове ми каза да разгледам цени и описания не са и чували за тази фирма и не са им клиенти.
Напълно се солидализирам с възмущението на автора на темата, защото и аз като него платих сиренето по 10.00лв., но получих монтаж за 2.90 лв.
... Сега пък клиента бил виновен, че не си купил найлони и не си е изнесъл мебелите за да сложат един климатик. Направо да беше сменил жилището с ново, че да им е по-лесно да монтират още на груб строеж!