Сашо това не беше ли принас по морето какви -25 че и продължителни![]()
Сашо това не беше ли принас по морето какви -25 че и продължителни![]()
Петьо, Здрасти.Наблизо е да, пак покрай морето, но все пак решенията не взимам аз...
Днес, собственика на машината ми се обажда и радостен и щастлив ми казва, че вече ще си взима машини за японския пазар...Тошко, почти 15 часа работи под 200 W, а преди малко консумацията е започнала да пада още и се е задържала в границите 50W~75W. Всичко това при настроени 23°С на дистанционното управление. В същото време, нокрията под 200W~250W не иска да падне...Тестовете са проведени като едната или другата машина е била спряна. За невярващите, прилагам снимки:
САШО.да не е изгоряла някоя нула.хората взеха да си ценят парите,ма и НЕВЯРВАЩИТЕ ЩЕ ПРОГЛЕДНАТ.
А, дали се поддържа равномерна температура в 40м2 помещение с 200 вата отдаване?
Защо да не може,при 12гр външна температура и ако слънцето е напекло помещението..![]()
Аз съм с Тошко УДР 402, 2ра зима, 34 м2 изток с дограми, без изолации - за да ми е топло в стаята за по шорти, си иска да му дам 27 градуса, на 24-25 само дреме на 40-100 вата и по-скоро пуска хладно, отколкото да ми топли... като цяло съм доволен, може би му идва една идея малко помещението и повечко лентяйства, което за сметките естествено е добре, но на 23, както е показал колегата, дивана ми ще е леден и аз трябва са завивам
В Бургас съм - няма замръзи, няма глупости, дори и профилактика не съм му правил още, но на пролет ще настоявам, че са едни мързеливи тука, не им са идва за 50 лв да работят.
градски за 50лв. КАЧЕСТВЕНА профилактика-ЗАБРАВИ.
...Пичове...не моа се въздържа от коментар и аз! Мощност в режим на отопление 5.0кВ (0,2-10,2).Е то има ли жилищно помещение което да не е подходящо за този катил?...Баси машината!Много силно изкушение ... за ценители.Със сигурност ще сложа нещо такова по-нататък...естествено за жената ще е поредната пластмасова кутия на стената,че и по-лошо-толкова грамадна
доста ще ме канфузи,но ще го преживея
...На 200V ще рече ли допълнителен траф?
Ще рече.
Не си струва риска за някакви 30-40 лева ...
Ти жената не я слушай, зимъска ще и дойде акъла.Тя и моята, като вземах за вилата, вика какво е това нещо, че и втора употреба, че идва и от Пловдив чак.Не, че мърмори, ама един вид се чуди.Ми викам, ще видиш зимата.Е, видя какво може ТОШО ЯПОНСКИ в студа и вече нищо не казва, само се подсмихва.
Вътрешното тяло на вид е малко, по-голямо е на ширина и височина. Идеално пасва и на малка и на голяма стена! Дизайнът е много по-добър, отколкото на Nocria или FTX50GV. Стои много по-добре от тях. Те са дълги, обаче тесни. Японците са го измислили. Впрочем, вече е време да идват и "изхвърлени" от този модел.
Този пост е редактиран от aruba_man; 10-07-13 в 21:53.