Наистина е малък за помещението. Аз днес сложих 14-ка в 15 м2!
А бе много си прав, но какво са виновни хората. Ако държиш на клиентите си, ще им обясниш за какво става въпрос.
Това което правят си е чиста спекулация с незнанието на клиентите.
Другото, което продължавам да не разбирам, е - купуваш нещо, без да си се информирал предварително, след това влизаш в някой форум, почваш да пишеш, евентуално и да четеш и..... OMG! Вече си страшно ядосан и отиваш да им разкажеш играта на тия измамници.
Измамници има и ще има само когато има балъци!
Объркал съм. 2,2 е на охлаждане. 3,2 е на топло. Исках да кажа, че ако на колегата е 12-ка, моя е 14-ка. Повечето са се светнали. Знам, че е седмичка.![]()
2511D дори и на отопление не е 12-ица, както и да го въртим.Николай, я кажи все пак помещението как е, топло ли е, изолации някакви, какви температури търсиш, да се ориентираме малко.
Помещението е 21 м2 (около 50 м3). Тухла, има външна топлоизолация, отвътре е с гипскартон. Има PVC дограма. Намира се във Варна и гледа на запад (слетобед напича слънце). Търся температури към 22 градуса зимата.
зор ще види .. самия модел е нисък клас със слабичко топлоотдаване ,няма място за сравнение с модела на Аруба който е в друго измерение ..
М,да, трудна работа.При отрицателни температури не виждам никакъв шанс, за жалост.
Чудя се до кога ще продължават тия измами с клими 7ца да го продават за 12ка. Няма ли органи дето да ги подгонят тия изманици.