Здравейте,
след дълго ровене из форума не намерих нищо за моя проблем и реших да задам въпрос на умните глави.
Миналата есен ми монтираха въпросния климатик. Още на втория ден даде проблем - бързо се обледява, размразява се и не тръгва след това. Мигат непрекъснато жълт и зелен светодиоди на вътрешното тяло. Според "майсорите" проблема бил, че няма траф въпросния климатик. Сложика му траф. климатика работеше известно време и пак започнаха същите проблеми. При смяна на посоката се чува странен шим като от течаща(завираща) вода. Накарах тези който ми го монтираха да го дозаредят с фреон. Те го напълниха, но шума си остана. Не съм използвал климатаика миналата зима. Лятото работеше на охлаждане периодично и проблеми не съм имал, но сега го пуснах на отопление - поработи 2 седмици и пак започнаха същите проблеми. Размразява външното тяло и спира. След няколко рестарта пак започва да работи. Този цикъл се повтаря няколко пъти дневно.
Моля някой от разбиращите тук да дъде съвет къде да се търси проблема и някой от София наема ли се да го отстрани.
Предварително благодаря!