2 Прикачен файл(ове)
Дефрост на toshiba Ras-401 SDR
Днес най-накрая и при нас вали сняг и много ме учуди ,че тошо направи дефрост и незнам дали е нормално за това ви питам и прилагам снимки .Вън е -2 в момента и си вали яко, вътре е 22 градуса направен на 22.5. Това е след дефроста, след около 40 мин .Преди дефроста беше по замръзнал .
Прикачен файл 16436
Прикачен файл 16437
Отговор: Дефрост на toshiba Ras-401 SDR
При това време мисля, че е нормално да ти прави дефрост машината.Аз имам 281 UDR и като му вдигнах температурата на 24 се заскрежи и дефроства, изчисти изцяло питата и после си заработи с консумация 420 вата ги поддържа. Това е при външна температура +2.
1 Прикачен файл(ове)
да съм по точен бях го направил на 23 ,сега е на 22 направен и си ги подържа и не е дефроснал ,преди 3 мин. го видях пак седи си така и повече не е заскрежил
Прикачен файл 16438
не се взирай в машината ,като има нужда ще дефростне .. в това време си е нормално да заскрежава тоя скреж е малък
Развален е да знаеш,те Тошибите дефростват 1 път годишно ,всичко друго е дефект :p
ахахах ся го гледам няма нищо на топлообменика ,от вчера не е правил дефрости повече , аз си мисля ,че вчера работише повече на макс защото нямахме ток от 5 сутринта до 12 .И като го пуснах го дигнах на 24 да дигне по бързо температурата все пак е в 35 м2 .На шурето фуджицито през 30-40 мин дефрости просто за протокола :BigGrin
ако заскрежава ще дефроства .. инак при фуджицата няма такива контролни дефрости на толкова кратък интервал .. моите вчера направиха по 1 дефрост в снега и това беше ..
може на неговия да липсва фреон защото катО го монтирваха ми каза че били му испуснали мялко от газта
Целта сигурно е била заради монтажа без вакумиране:)
Да не отварм др. Тема ,на това животно мога ли да настроя филърите да се чистят сами през определен период.
Цитат:
Първоначално публикувано от
nanizealot
Да не отварм др. Тема ,на това животно мога ли да настроя филърите да се чистят сами през определен период.
Щом като питаш, предполагам че не можеш. А дали могат да се настроят... бих заложил на положителен отговор.
има една тема за UDR ,в нея колега се беше хванал и превел целия мануал - той ще е подобен на твоя - зачети го
Цитат:
Първоначално публикувано от
nanizealot
абе като нямате с какво да помогните, ще ви замоля да не си
губите времето с писане на безмислени постове
не му се сърди на касапа.той е безработен,цял ден пие бири и се чуди с кой да се заяде